reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
podobają mi się te psy i barrrrrrdzo chciałabym takiego miec... tu jednak takich nie hodują z tego co wiem :-(
chciałam też np pit bulla...
a masz maluśliego takiego na sprzedaz???:-)

podobają mi się te psy i barrrrrrdzo chciałabym takiego miec... tu jednak takich nie hodują z tego co wiem :-(
chciałam też np pit bulla...
a masz maluśliego takiego na sprzedaz???:-)

A gdzie konkretnie Kamcio mieszkasz w Irlandii? Stafiki (w skrócie) są rasa angielską, jedną z najbardziej popularnych na wyspach ;-) Nie ma najmniejszego problemu z kupnem w Anglii czy Szkocji, w Irlandii też są hodowle, tylko nie tak dobre jakościowo jak te angielskie ;-)
To są tzw. nanny dog, wspaniali towarzysze dla dzieci :-)

Co do trzymanie stafów z dziećmi to niekoniecznie ale ssssssssssssssssssstrasznie o takich marzymy:)))
A mamy buldoga angielskiego:D
w___117_.jpg
w___117_.jpg
w___117_.jpg

Ostatnia edycja:
Oj uwierz Poziomki, częściej psy muszę przed dziećmi chronić niż dzieci przed psami ;-) :-)

Poziomki myślę, że rewelacyjnie by się dogadywały :-) Stafiki powstały właśnie z połączenia buldoga i terriera, są więc tak serdeczne wobec ludzi i dzieci jak buldog ale sprawne fizycznie jak terier (i uparte). Są też tego samego wzrostu. I niestety też chrapią, chachacha :-)

A gdzie konkretnie Kamcio mieszkasz w Irlandii? Stafiki (w skrócie) są rasa angielską, jedną z najbardziej popularnych na wyspach ;-) Nie ma najmniejszego problemu z kupnem w Anglii czy Szkocji, w Irlandii też są hodowle, tylko nie tak dobre jakościowo jak te angielskie ;-)
To są tzw. nanny dog, wspaniali towarzysze dla dzieci :-)
ja od południowo-zachodniej strony jestem:tak: ale tu się jeszcze z tymi psami nie spotkałam wogóle... nawet na stronce internetowej gdzie mają pieski na sprzedaż różne rasy....:sorry2:chyba że coś przeoczyłam sama zobacz
http://www.donedeal.ie/section/dogs

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry