Hope
podwójna mama :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podobają mi się te psy i barrrrrrdzo chciałabym takiego miec... tu jednak takich nie hodują z tego co wiem :-(
chciałam też np pit bulla...
a masz maluśliego takiego na sprzedaz???:-)
ja od południowo-zachodniej strony jestem ale tu się jeszcze z tymi psami nie spotkałam wogóle... nawet na stronce internetowej gdzie mają pieski na sprzedaż różne rasy....chyba że coś przeoczyłam sama zobaczA gdzie konkretnie Kamcio mieszkasz w Irlandii? Stafiki (w skrócie) są rasa angielską, jedną z najbardziej popularnych na wyspach ;-) Nie ma najmniejszego problemu z kupnem w Anglii czy Szkocji, w Irlandii też są hodowle, tylko nie tak dobre jakościowo jak te angielskie ;-)
To są tzw. nanny dog, wspaniali towarzysze dla dzieci :-)