reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Heh a ja powoli też będę się ruszać na zakupy, bo czas zapitala jak szalony. Już mamy 2011 rok a ja do połowy kwietnia chcę się zamknąć z wyprawką dla malucha. Właśnie wózki sobie na allegro oglądam :-)

reklama
ja tez powoli bede zaczynac kompletowac wszystko. Tak, tak czas leci szybko, ani sie ogladniemy i bedziemy tulic nasze maluszki:-):tak:

Dziewczyny, a czy kupowalyscie juz teraz staniczki takie ze beda potem do karmienia, czyli rozpinane? ja wiem, ze trudno do konca przewidziec jaki bedzie biust w czasie laktacji, ale te z Was, ktore juz laktacje przerabialy moga wiedziec czego sie spodziewac, wiec moze macie juz jakies fajne typy takich maternity bra?
ja poprzednio mialam jakies beznadziejne, bawelniane z allegro za 15zl/sztuka, ale to lipa, chce teraz zainwestowac w fajny stanik, ktory ponosze teraz (bo juz mnie wszystko uwiera w moich push-up'ach), a pozniej bede mogla uzywac karmiac bobasa :)

Ja napewno chcę kupować takie z miękkimi fiszbinami i ... ładne. Ostatnio też miałam jakąś beznadzieję rozpinaną w której czułam się jak maciora a nie szczęśliwa i dumna mama. Mam to dziadostwo gdzieś zakopane w szufladzie ale będę szukać czegoś innego. Ale jeszcze chyba nie teraz bo się boję, że wyrosnę.

dziewczyny chciałabym zebyście mi pomogły..
potrzebujkę elegancki strój (może być 2 częściowy lub jedno) ale żeby nie były spodnie tylko spódniczka albo spódnica,
zeby zatuszowały mój wielki biust i nie obciskało sie na brzuszku...
potrzebuję na chrzciny ,
wiem że mam mały brzuszek ale to za kilka tygodni moze coś mi jeszcze wyskoczyć:-D
a nie chciałabym żeby mnie uciskało ...
sama nie moge nic ciekawego wyszukać...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Mi pierwsze co przyszło na myśl to mój zestaw sylwestrowy czyli jakaś elegancka sukienka ala Marylin Monroe z wysoką talią lub odcinana pod biustem i do tego jakiś żakiet czy coś innego na górę. Ale to mój styl więc mi pasował. Sukienki takie mam dwie i wcale nie są ciążowe a wlazłam w nie bez problemu i jeszcze full miejsca więc o brzuch się nie martwiłam.

reklama
W h&m są gigantyczne przeceny np spioszki po 10zł:tak:

Ja tez się zabieram za tą wyprawkę jak....

fajne sukieneczki ale duzu biust będzie w nich bardzo widoczny,chyba że zarzucisz żakiet
Trochę jej ta ciąza spadła:-D

Ostatnia edycja:
Do góry