reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
My mamy tylko spacerówkę z 2 w 1, więc w niej Zochna będzie jeździć. Śpiworek mamy z zeszłej zimy, ale jak tylko będzie to możliwe pewnie mała będzie sama tuptała.
basiekkk
Wiesz co Madziku, jak byliśmy w niedzielę na zakupach to w smyku mi wpadły w oko fajne kapcie wysokie za kostkę, nie kupowałam bo Marti na bosaka po domu śmiga, ale tak teraz mi się skojarzyło jak piszesz, że potrzebujesz. Może przejdź się do smyka. Pamiętam, że dużo ludzisków kupowało właśnie te kapcie.
Odnośnie wózka to mamy i parasolkę i spacerówkę taką big od pierwszego wózka. Kupujemy jeszcze sanki
Odnośnie wózka to mamy i parasolkę i spacerówkę taką big od pierwszego wózka. Kupujemy jeszcze sanki
basiekkk
Popatrzyłam teraz na stronie smyka i chyba coś takiego:
Kapcie niemowlęce chłopięce, rozmiar 18 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Ja chyba Marti kupię coś takiego z kapci na zimę. To znaczy nadal będzie w skarpetkach bo tak jej najwygodniej, ale czasem poranki chłodne dopóki się nie napali w kominku, to wtedy będziemy jej zakładać.
http://www.smyk.com/kapcie-dziewczece-hello-kitty-rozmiar-24,p1052003290,ubranka-dla-dzieci-p
Kapcie niemowlęce chłopięce, rozmiar 18 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Ja chyba Marti kupię coś takiego z kapci na zimę. To znaczy nadal będzie w skarpetkach bo tak jej najwygodniej, ale czasem poranki chłodne dopóki się nie napali w kominku, to wtedy będziemy jej zakładać.
http://www.smyk.com/kapcie-dziewczece-hello-kitty-rozmiar-24,p1052003290,ubranka-dla-dzieci-p
Ostatnia edycja:
Spacerówkę mamy wciąż tą samą od gondoli jest lekka i wygodna śpiworek już oglądałam i powinien być dobry. Jakoś nie miałam potrzeby kupowania parasolki. Sanki mamy z zeszłego roku latem tata Nadię woził po trawie bo uznał że przecież nigdzie nie pisze że musi być śnieg No a co do kapci Nadia też w skarpetkach śmiga ale teraz jak zimno się zrobiło zamówiłam u chrzestnej kapcie, nie że mnie nie stać tylko tutaj nie ma takich ciepłych za kostkę i zapinanyh. My większości na dole siedzimy a od ziemi ciągnie tutaj jest tylko wylewka i na to dywany kładą więc ciągnie od podłogi a w kuchni kafelki to już wogóle zimno.
reklama