reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

u nas pogda deczowa co 2 dzień więc nawet jak jest dzien bez deszczu to kałuży pełno :-p kalosze w Irlandii to obowiązek ;-) hehe
dlatego mamy kaloszki i uzywamy czesto :-)

reklama
my też często śmigamy w kaloszkach, mimo tego, że pogoda póki co ładna, ale rano zawsze rosa jest to w gumiakach fajno jest:tak:, mamy co prawda chłopięce i trochę za duże, ale co tam:-D

Załączniki

• IMG_3565.jpg
    IMG_3565.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 56
u nas kaloszki posżły w ruch na wakacjach i przydały sie bardzo :) od czasu powrotu leżą w szafce, ale zakupiłam Lenusi płaszczyk przeciwdeszczowy, więc mżawki nie będą nam straszne :)

nie wiem czy dobry wątek
ale nie chce zakładać nowego
w jakim wózku będziecie wozić dzieciaki zimą??
parasolka? nowa spacerówka?? czy spacerówka od gondoli??
i ze spiworem? pod kocykiem?? w kombinezonie samym?

jak bedzie snieg beda to sanki jak bez sniegu zwykla spacerowka parasolka spiworek mamy z tamtego roku a i tak wiekszosci chodzimy bez wozka. no i zima dlugo sie nie bedzie na dworze

Chmurka ja specjalnie na tą zimę zostawiłam spacerówkę od gondoli. czy śpiworek... nie wiem czy się młody jeszcze w niego zmieści.

my będziemy śmigać i już ro robimy w starej spacerówce, czyli klocu 10kg plus śpiworek- już mierzyliśmy , jest ok.
Parasolka ewidentnie czeka do lata

my też już jeździmy w 1-ym wózku. Spacerówka solidniejsza, z dużym koszem na zakupy :-) Śpiworek trzeba wygrzebać i przymierzymy.

A my niestety nie mamy wyboru i zostaje nam tylko parasolka, bo dużego wózka już się pozbyliśmy. Jakoś damy radę, mamy kocyk i okrycie na nóżki, może nie będzie najgorzej:) A na duży śnieg będą sanki jak u Karolq:)

Jaipur, pamiętam, że ortopeda zalecił Juniorkowi butki za kostkę, kupiliście jakieś? Kapcie na przykład?

Ostatnia edycja:
reklama
nam została juz tylko parasolka, innych wózków sie pozbyłam. troche sie z tym pospieszyłam, ale trudno. na śnieg będą sanki, a zresztą już teraz lenusia jest więcej poza wózkiem niz w wozku, więc w zime pewnie tym bardziej nie będzie chciała w nim siedzieć. w ostatnim czasie nasze zimy to raczej chlapa i deszcz niz śnieg więc jakos nie spędza mi to snu z powiek ;) dokupię śpiworek i wsio :)

Do góry