reklama
Matusia
Fanka BB :)
Maja dostała taki
. Widzę, że wygodnie Jej się nim jeździ nawet po trawie, jest niski taki akurat do jej wzrostu, ale woli wozic wózek be lali. Gondola jest plastykowa, można ją łatwo wyjąć.
SMOBY Wozek GONDOLA HELLO KITTY PRAM Skretne Kola (2432259960) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SMOBY Wozek GONDOLA HELLO KITTY PRAM Skretne Kola (2432259960) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ostatnia edycja:
dziewczyny, poszukuję łóżeczka turystycznego/kojca na wyjazd
może być używany
do jakiego wieku/kg mozna uzywac tych łóżeczek?? czym łóżeczo różni się od kojca?? i czy faktycznie przydaje się na wyjazd??
za 2 tyg wybieramy sie na wakacje i nie wyobrażam sobie spania z małym nigdy z nim nie spałam pomijając ranki 6-8 rano i to wtedy jak byl malutki, teraz skończył 14 mc i tak się wierci że to była by męczrnia
poradźcie coś...
może być używany
do jakiego wieku/kg mozna uzywac tych łóżeczek?? czym łóżeczo różni się od kojca?? i czy faktycznie przydaje się na wyjazd??
za 2 tyg wybieramy sie na wakacje i nie wyobrażam sobie spania z małym nigdy z nim nie spałam pomijając ranki 6-8 rano i to wtedy jak byl malutki, teraz skończył 14 mc i tak się wierci że to była by męczrnia
poradźcie coś...
lepidoptera
chmurka - właśnie wróciłam z krótkich wakacji od rodziców, miałam pożyczone łóżeczko turystyczne dla małej i sprawdziło się super! Dlatego sama chcę kupić sobie takowe, najzwyklejsze, ale z kółkami, kieszenią i klapką - wyjściem dla malucha. Mała lubi przed snem "wędrować" po łóżeczku i wręcz rzucać się, więc to łóżeczko pod tym względem jest lepsze niż tradycyjne drewniane, bo nie jest w stanie zrobić sobie krzywdy. Jak długo można używać?? - zależy od wzrostu dziecka;-).
Myślę, że od kojca różni się tą klapką, ale pewności nie mam. Na pewno można łóżeczko wykorzystać jako kojec.
Myślę, że od kojca różni się tą klapką, ale pewności nie mam. Na pewno można łóżeczko wykorzystać jako kojec.
My mamy i kojec i łóżeczko. Kojec duży, kwadratowy, nie nadawał się na łóżeczko, więc babcia zakupiła łóżeczko turystyczne. Właśnie wróciliśmy z 2tyg. wakacji i jesteśmy bardzo zadowoleni (teściowa oczywiście odradzała). Mały spał wygodnie w łóżeczku a my spokojnie osobno :-)
W instrukcji podana była waga do której można używać, ale nie pamiętam. U nas i kojec i łóżeczko ma "wyjście ewakuacyjne" dla smyka ;-). Kojec wciąż stoi i służy za kącik do bawienia, lubi do niego wchodzić i wychodzić, nosząc w te i wewte zabawki. A wcześniej nie można było go tam na chwilę zostawić bo był płacz
W instrukcji podana była waga do której można używać, ale nie pamiętam. U nas i kojec i łóżeczko ma "wyjście ewakuacyjne" dla smyka ;-). Kojec wciąż stoi i służy za kącik do bawienia, lubi do niego wchodzić i wychodzić, nosząc w te i wewte zabawki. A wcześniej nie można było go tam na chwilę zostawić bo był płacz
aina110
Basiek sukienka SNAKE PRINT DRESS - Dresses - ZARA United States
reklama