reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Joluś, 86 ostatnio kupowałam w Biedronce jak były te 3-paki i są akurat, więc chcę już kupić większe, bo w 86 pewnie za długo już nie pochodzi:)

Ale mam dziś radochę - udało mi się sprzedać Zośki pchacz na allegro, niemal nieużywany, mała się niem nie interesowała, a do nauki chodzenia niezbyt bezpieczny na panelach. Teraz muszę jej coś ciekawego za tą kasę kupić :-). Jakieś sugestie??

A to zależy od dziecia, czy woli zabawy ruchowe czy dłubanie? Ja bym w tym wieku zainwestowała w kilka zabawek edukacyjnych, jakieś fajne puzzle w kilku sztukach, żeby się nie znudziły itd. U nas na topie jest lala, dzień zaczyna i kończy się na lali, rozglądam się więc za wózkiem, bo wozi ją w rowerku swoim ;-)

Kostkę miałam ale naszej maludy nie interesowała, sprzedałam.

Maja ma piękny wózeczek i lalę też słodką, ale ta mała wyrodna matka ciągle wyrzuca dziecię na trawę a sama w gondolę się ładuje, albo jeździ z nią tak, że zawsze wypadnie. Nie czuje jeszcze tej lali i troski.

reklama
Do góry