reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
:sorry2: Tak sobie czytam i myślę, ze coś mi tu nie pasi, bo Jagódź chodzi w ubraniach na 1.5 - 2 lenie dzieci, buciki jedne 20 ale drugie 22. Fakt, że ja lubię jak dzieć ma swobodę i nie ubieram w ciuszki idealnie dopasowane...

Mam nadzieję, że nie będzie w przyszłości BABA tylko Kobietka :blink:

74to rozmiar gluci, o co Ty się pytasz jolek :-D;-)

na 2 latka to norma ,że się kupuje ubranka, bo ponoć dzieciaki teraz to już zaczynają swoją fazę destrukcji, czyli więcej zniszczą niz wyrosną(tak mi sis przekazała).A w weekend kupiłam juniorowi czapkę rozmiar 1,5 roku- 4 lata:-D leży super, ciekawe do ilu lat dotrwa.

No i właśnie to mi nie pasi, że roczniaki chodzą w ubraniach dla starszaków. Dzieci za szybkie czy producenci za wolni?:sorry2:

Jaipur pytam bo mam sztukę nówkę bluzeczkę polo w rozmiarze 74 i chętnie bym któremuś bobaskowi podesłała bo po co ma się zmarnować.

reklama
don ładne sandałki,ale mnie byłoby szkoda kasy,bo u mnie młodemu szybko noga rośnie. Od kwietnia (był rozmiar 20) już zmieniliśmy kapcie na 21. Więc jak jest ciepło,to tylko inwestuję w kapcioszki.
jolek wiem,że w tesco seria disneya.Ale ja u siebie nie mam tesco,a rampersa kupiłam w Poznaniu jak byłam. I super jest.
U nas ciuchy w rozmiarze zazwyczaj 92-98, butki 21, a rampersy i pidżamki 12-18 miesięcy.

Do góry