reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

hej, ja od 2 tygodni mam spacerówkę milly mally rider, kupilam bez oglądania (znalazłam bardzo pozytywne opinie w necie) jako wózek, który ma być w samochodzie-ale jestem bardzo zadowolona, kosztuje 289zł i wydaje mi się, że ma oparcie dość pionowe( a poza tym szybko się składa, ładnie prowadzi, ma wygodny mechanizm rozkładania oparcia), nie mam porównania z innymi wózkami ale może zdjecie cos podpowie
Zobacz załącznik 463643Zobacz załącznik 463644

reklama
Widzę, że te siedziska nie do końca w pionie to chyba zmora parasolek. Kurczę szkoda, bo pewnie też się nie obejdzie bez podkładania poduszek:dry: No nic, pewnie wezmę młodego raz do sklepu i go wsadzę do wózka to zobaczymy co i jak.
W każdym razie bardzo Wam dziękuję za wszystkie linki, jakby ktoś coś innego miał jeszcze to niech wrzuca:-)

Madzik chyba tak nie do końca z tymi siedziskami.Na spacerach teraz lukam ludziom na wózki i widzę,że są parasolki z pionowy siedziskami.Idź do sklepu tak będzie najlepiej.Nie kupuj w ciemno.
Ja wczoraj trochę paski skróciłam młodemu w wózku,zobaczymy jak dziś będzie siedział.

My mamy nadal 2 w 1 i siedzisko w spacerówce jest w pełni regulowane, od pionu do zupełnego leżenia i powiem Wam, że Zośka dopiero jak się zmęczy to się opiera, bo tak jak pisała Basiek, wszystko chce widzieć i wciąż się wychyla do przodu.
Ale tak sobie wczoraj myślałam, ze te nasze dzieciaczki niby już takie duże, ale w sumie to jeszcze małe na zwykłą spacerówkę, bo nie wiem jak Wasze, ale Zośka często jeszcze przysypia na spacerze.

Jolek, podjadę do sklepu i wsadzę młodego zanim się zdecyduję na cokolwiek. Nie chcę mieć potem problemu z wózkiem, który stoi w kącie nieużywany.
Taki znalazłam, co myślicie? Opinie ma dobre ponoć
SPACERÓWKA BABY DESIGN TRAVEL+FOLIA +MOSKITIERA ! (2318067455) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wiem, że jest u nas w jednym sklepie dostępny, więc pojadę sprawdzić co i jak. Sprzedawca przez telefon też go polecał.
Lepi, Julek bardzo rzadko na spacerze kima, ale w razie czego biorę pod uwagę tylko takie parasolki z rozkładanym oparciem.
My póki co też jeździmy w spacerówce z tako 3 w 1, ale po pierwsze przydałoby się coś lżejszego, żeby nie targać tego klamota wszędzie ze sobą, a po drugie chyba w styczniu nam się urodzi dzieciątko w rodzinie i najprawdopodobniej oddamy im nasz wózek, więc coś musimy mieć.

edit: Jolek tak sobie myślę, że może te całkiem pionowe oparcia nie rozkładają się do leżenia?

reklama
Do góry