reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

hej, ja od 2 tygodni mam spacerówkę milly mally rider, kupilam bez oglądania (znalazłam bardzo pozytywne opinie w necie) jako wózek, który ma być w samochodzie-ale jestem bardzo zadowolona, kosztuje 289zł i wydaje mi się, że ma oparcie dość pionowe( a poza tym szybko się składa, ładnie prowadzi, ma wygodny mechanizm rozkładania oparcia), nie mam porównania z innymi wózkami ale może zdjecie cos podpowie
Zobacz załącznik 463643Zobacz załącznik 463644

reklama
Widzę, że te siedziska nie do końca w pionie to chyba zmora parasolek. Kurczę szkoda, bo pewnie też się nie obejdzie bez podkładania poduszek:dry: No nic, pewnie wezmę młodego raz do sklepu i go wsadzę do wózka to zobaczymy co i jak.
W każdym razie bardzo Wam dziękuję za wszystkie linki, jakby ktoś coś innego miał jeszcze to niech wrzuca:-)

Madzik chyba tak nie do końca z tymi siedziskami.Na spacerach teraz lukam ludziom na wózki i widzę,że są parasolki z pionowy siedziskami.Idź do sklepu tak będzie najlepiej.Nie kupuj w ciemno.
Ja wczoraj trochę paski skróciłam młodemu w wózku,zobaczymy jak dziś będzie siedział.

My mamy nadal 2 w 1 i siedzisko w spacerówce jest w pełni regulowane, od pionu do zupełnego leżenia i powiem Wam, że Zośka dopiero jak się zmęczy to się opiera, bo tak jak pisała Basiek, wszystko chce widzieć i wciąż się wychyla do przodu.
Ale tak sobie wczoraj myślałam, ze te nasze dzieciaczki niby już takie duże, ale w sumie to jeszcze małe na zwykłą spacerówkę, bo nie wiem jak Wasze, ale Zośka często jeszcze przysypia na spacerze.

Jolek, podjadę do sklepu i wsadzę młodego zanim się zdecyduję na cokolwiek. Nie chcę mieć potem problemu z wózkiem, który stoi w kącie nieużywany.
Taki znalazłam, co myślicie? Opinie ma dobre ponoć
SPACERÓWKA BABY DESIGN TRAVEL+FOLIA +MOSKITIERA ! (2318067455) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wiem, że jest u nas w jednym sklepie dostępny, więc pojadę sprawdzić co i jak. Sprzedawca przez telefon też go polecał.
Lepi, Julek bardzo rzadko na spacerze kima, ale w razie czego biorę pod uwagę tylko takie parasolki z rozkładanym oparciem.
My póki co też jeździmy w spacerówce z tako 3 w 1, ale po pierwsze przydałoby się coś lżejszego, żeby nie targać tego klamota wszędzie ze sobą, a po drugie chyba w styczniu nam się urodzi dzieciątko w rodzinie i najprawdopodobniej oddamy im nasz wózek, więc coś musimy mieć.

edit: Jolek tak sobie myślę, że może te całkiem pionowe oparcia nie rozkładają się do leżenia?

reklama
Do góry