reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Ainka, Stynka - buty fajowskie, ale my też z tych wysokich podbić, nie mamy jeszcze sandałków. Koniecznie musimy się rozejrzeć.
Karolq sukienka nie w moim guście, ja lubię bardziej skromne. Ale jeżeli się Tobie podoba to czemu nie, poza tym wiem, że nie masz żadnego brzuszka :-ptylko ściemniasz :)Więc nie musisz nic zakrywać.

No dokładnie Kamcia - ja lubię bardziej zakryte, pensjonarskie wręcz. Nie moja bajka po prostu. I poza tym nie lubię satyny:no:.

aina, styna śliczne buciki!
:tak::tak::tak::tak:
karolq sukienka bardzo ładna. Ja niestety mam ten sam problem-brzuszek. Ale widzę,że u ciebie to chociaż spada, bo u mnie to stoi w miejscu:zawstydzona/y: Niestety ze względów estetycznych musze jeszcze miec takie kiecki, które zakrywają plecy i ramiona, więc wybór niewielki:confused2:ale twoja bardzo ładna.
Mogę ci pokazać jeszcze moje typy (może któraś ci się spodoba):
- z modną tego sezonu koronką -> SUKIENKA WIECZOROWA KORONKOWA 42 - 50 tu 44 (2299178431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- rozkloszowana, odcięta pod biustem -> 0FQ7733 ZJAWISKOWA ROZKLOSZOWANA SUKIENKA JAPAN (2299096716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- rozkloszowana z koronką -> Elegancka Rozkloszowana Sukienka z Koronką HIT 36 (2316987070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- tulipan -> DS-0197L Zwiewna Sukienka Elegancka Wesele L (2301996780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- piękna na szyję -> SUKIENKA_KOKTAJLOWA___ZWIEWNA ___tu38_____36 - 42_ (2318784825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- urocza zwiewna -> NIEZWYKLE CZARUJĄCA PIĘKNA SUKIENKA L WESELE ŚLUB (2301727519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- satyna kryjąca -> 46/48 koral marszczona ukrywa brzuszek 8016 (2323232876) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- i taka kryjąca -> SUKNIA CZARNA HIT/36 /WIECZOROWA ukrywa brzuszek (2278176706) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry