reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Ainka, Stynka - buty fajowskie, ale my też z tych wysokich podbić, nie mamy jeszcze sandałków. Koniecznie musimy się rozejrzeć.
Karolq sukienka nie w moim guście, ja lubię bardziej skromne. Ale jeżeli się Tobie podoba to czemu nie, poza tym wiem, że nie masz żadnego brzuszka :-ptylko ściemniasz :)Więc nie musisz nic zakrywać.

No dokładnie Kamcia - ja lubię bardziej zakryte, pensjonarskie wręcz. Nie moja bajka po prostu. I poza tym nie lubię satyny:no:.

aina, styna śliczne buciki!
:tak::tak::tak::tak:
karolq sukienka bardzo ładna. Ja niestety mam ten sam problem-brzuszek. Ale widzę,że u ciebie to chociaż spada, bo u mnie to stoi w miejscu:zawstydzona/y: Niestety ze względów estetycznych musze jeszcze miec takie kiecki, które zakrywają plecy i ramiona, więc wybór niewielki:confused2:ale twoja bardzo ładna.
Mogę ci pokazać jeszcze moje typy (może któraś ci się spodoba):
- z modną tego sezonu koronką -> SUKIENKA WIECZOROWA KORONKOWA 42 - 50 tu 44 (2299178431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- rozkloszowana, odcięta pod biustem -> 0FQ7733 ZJAWISKOWA ROZKLOSZOWANA SUKIENKA JAPAN (2299096716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- rozkloszowana z koronką -> Elegancka Rozkloszowana Sukienka z Koronką HIT 36 (2316987070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- tulipan -> DS-0197L Zwiewna Sukienka Elegancka Wesele L (2301996780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- piękna na szyję -> SUKIENKA_KOKTAJLOWA___ZWIEWNA ___tu38_____36 - 42_ (2318784825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- urocza zwiewna -> NIEZWYKLE CZARUJĄCA PIĘKNA SUKIENKA L WESELE ŚLUB (2301727519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- satyna kryjąca -> 46/48 koral marszczona ukrywa brzuszek 8016 (2323232876) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- i taka kryjąca -> SUKNIA CZARNA HIT/36 /WIECZOROWA ukrywa brzuszek (2278176706) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry