reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

basiek dopiero teraz doczyta ła że nie w Twoim guście..
wczesniej przeczytałąam że"sukienka w moim guście ja lubie takie skromne" :eek: i dlategio mnie zdziwiło co w niej skoromnego :-p hehe
no ale juz wiem co pisałaś....

ale linków :szok:
jutro poogladam bo dziś mąż pogania :-)

reklama
Kamcia my to mamy te same typy ekstra ta co pokazalas;)

Dziewczyny wam tez dziekuje ;) ale niestety jakos nie moj typ;) ale juz stwierdzilam ze zrobie zdjecie mojej i pojde do krawcowej niech szyje;) no chyba ze cos jeszcze znajde;P

Dziewczyny, podbijam temat wózka parasolki. Jakie macie? Możecie coś polecić? Zaznaczam, że nie chcę wydawać fortuny:)
Wiem, że u nas x-lander xs odpada (Basiek chyba ma), bo z tego co wiem oparcie nie staje całkiem do pionu, a mój dzieć jedynie pod kątem 90 stopni chce siedzieć.
Jolek, pamiętam, że Igi jakiś taki wózek ma. Fajny jest?

Poradźcie coś proszę, bo wymyśliłam, że będę chciała ten wózek w prezencie na roczek, a czas leci, a ja tkwię w martwym punkcie.

Dzięki Jolek, że mówisz, bo też go oglądałam, ale czytałam, że ma niezbyt pochlebne opinie. A ogólnie jesteś zadowolona z niego? Ale jak oparcie nie jest w pionie to u nas cholera też odpada.
Co do sposobu na oparcie, widziałam wczoraj na spacerze rodziców z córcią w x-landerze i mieli na całą wysokość oparcia położoną poduszkę, żeby mała była w pionie.

Tak Madzik dokładnie:tak:, ja mam tego X-landera XS i oparcie nie jest w pionie. Martynce to w sumie nie przeszkadza, bo najczęściej w ogóle oparcia nie używa:confused2:. Tylko jest na maksa wychylona do przodu bo widzieć wszystko musi. Ale my ten wózek używamy tylko na wyjazy do supermarketu itp. na codzienne spacery mamy spacerówkę z wózka 3 w 1 Tako. Z takiego względu, że mieszkam obok lasu i na najwięcej spacerów idziemy właśnie do lasu, a tam wiadomo jakie drogi więc potrzebne są duże pompowane kółka.

reklama
Wkładamy poduszkę i jest lepiej.Jeszcze jedną rzecz muszę zadzaiłać może będzie lepiej. Ja nie nadziałam się na złe opinie. Ogólnie wózek jak na razie ok,ale my go dopiero tydzień używamy.

Do góry