reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
no ja się zgadzam z jolek. taką sierotkę robi ta sukienka z tej dziewczyny. ogólnie krój.

ja w dopasowaną też bym się nie wbiła. ale gorset, jakieś majty wyszczuplające i coś naprawdę można fajnego kupić i efektownie wyglądac. :-D

don mnie też ta sukienka jakoś nie pasuje. Nie wiem też jaką masz figurkę i jaki styl lubisz, ale może któraś ci się spodoba z tych co ja tu znalazłam:
1 Suknia z Różą R/34 (2287427243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2 CUDNA SUKNIA ZWIEWNA SZYFON I SATYNA 44-46 OD RĘKI (2239413798) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3 BOSKA mini ZWIEWNA sukienka BAL wesele 36-38 (2285904013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4 POLYSTAR pistacja szyfon wesele komunia 40/42 (2289962861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
5 Śliczna sukienka 32 34 fiolet szyfon aplikacje now (2292329549) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
6 Sukienka z szyfonu, zwiewna, lekka na każdą okazję (2241966232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
7 ASYMETRYCZNA SUKIENKA SZYFON , WRZOS, 40/42 (2296142057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
8 ELEGANCKA SUKIENKA BEŻOWA WYSZCZUPLA 40 OD RĘKI (2238832760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
9 Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka koronkowa
10 Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka asymetryczna
11 Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka

o nie :tak: ja nawet tych linków nie oglądam bo zaraz narobię sobie smaka na coś nowego a i tak wczoraj zaszalałam na aukcji i kupiłam sobie spodnie.

10 i 11 super 1 moze byc reszta nie moj styl:)

Don ja tak jak dziewczyny nie moj styl sukienki i nawet jak bym ogladala na allegro to bym niewiedziala ktore moga byc dobre

reklama
Lepi ja mam zwykłe miseczki z Tommee Tippie:)
Sukienka jakoś żadna do mnie nie trafia. Jedynie 1 niegłupia, tylko tą różę bym obciachała. Ja lubię bardzo skromniutkie sukienki.
Don - Twoja kieca sama w sobie nie jest zła, tylko jakoś dziwnie leży na tej modelce moim zdaniem.

Do góry