reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Lepi, jak Ciebie widzę na zakupowym to od razu mi się przypomina ta Twoja sukienka weselna:) Taką dostałam ochotę, żeby sobie kupić tą granatową, że szok:) Cały czas mi w głowie siedzi:)

Dziewczyny, o książeczce też myślałam, ale obawiam się, że te ciuchy dla małego wyjdą znacznie drożej niż książka, a chciałabym ich potraktować w miarę po równo. Kurcze, sama nie wiem, a tak mało czasu mi już zostało. Jeszcze spróbuję w necie poszperać, może mnie coś natchnie.

Ostatnia edycja:
Madzik - super się czułam w tej sukience, ale musiałam ją skrócić, bo wisiała mi za kolana, dziwnie się układała. Skróciłam, zwężyłam na dole i kazałam zrobić mały rozporek i super :) czułam się seksownie, M pod wrażeniem :-D
a cena nawet z krawcową atrakcyjna :)

Don mnie tam osobiście nie podoba się ta sukienka :/ Bynajmniej na tej lasce wygląda nieciekawie..lub ta laska w niej kiepsko się prezentuje:/

No coz ja np nie lubie sukienek ktore maja wielokolorowe nadruki albo są przesadnie rozowe, wole cos stonowanego i skromnego na wesele wiec jak ktoras zobaczy cos podobnego to czekam ;-)

reklama
Do góry