reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Joluś a dzidź nie próbuje odessać? Bo mój dzidź podobnie jak kiedyś Jaipurowy gardzi jakością przyssania i z przyjemnością odsysa, wręcz na to czeka :-) A wiesz co się dzieje z jedzeniem gwałtownie oderwanym od krzesełka :dry:

Dziwne te sukienki oglądacie, jakby kobitka je nosząca miała więcej do ukrycia niż pokazania ;-)

hope bo don ma taki styl więc próbujemy dobrać coś co jej by odpowiadało :-)
madzik widze tą jedwabną wybrałas tą samą co ja :-p hehe dla mnie też najlepiej z tamtych wygląda:-)

lepi jeszcze co do przyssawki .... moje przyssawki spełniały swoja rolę na wszystkim ,.... ale po zużyciu i myslę ze mikrofala dodała swoje lekko się zniekształciły i teraz się nie trzymają :-p ale dopóki były nowe to żadna z dziewczyn nie dała rady ich oderwać :-)

agacio ta druga z linku jest fajowaaa :D ale obawiam sie ze moja rodzina nie jest az tak tolerancyjna co do moich fanaberii :rofl2:
mój brat wlasnie zawsze jak kupilam cos nowego to komentowal to zdaniem "szmata z cyrku" ... :rofl2:

Don a co tam nie przejmuj się, skoro tak czujesz się dobrze to dobrze:rofl2: Mnie się ta asos mohho podoba MEGA!!! co wstawiałam no ale... ja nie prezentowałabym się w niej korzystnie:-D Rodzina niech nie przesadza nie są przecież kosmiczne te sukienki właśnie fajne i oryginalne bardzo:tak: nie każda laska musi tańcować w satynowej sukieneczce gdzie na weselu będzie kilka takich we wszystkich kolorach tęczy;-)

reklama
Don mi akurat Twoje nie saw moim stylu ale ja mam tak ze u kogos ( na kims) mi sie bardzo podoba a sama bym nie zalozyla bo bym w lusterko patrzec nie mogla;) wiec nieprzejmuj sie gadaniem;) Nie kazdy moze byc orginalnu

Do góry