reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Joluś a dzidź nie próbuje odessać? Bo mój dzidź podobnie jak kiedyś Jaipurowy gardzi jakością przyssania i z przyjemnością odsysa, wręcz na to czeka :-) A wiesz co się dzieje z jedzeniem gwałtownie oderwanym od krzesełka :dry:

Dziwne te sukienki oglądacie, jakby kobitka je nosząca miała więcej do ukrycia niż pokazania ;-)

hope bo don ma taki styl więc próbujemy dobrać coś co jej by odpowiadało :-)
madzik widze tą jedwabną wybrałas tą samą co ja :-p hehe dla mnie też najlepiej z tamtych wygląda:-)

lepi jeszcze co do przyssawki .... moje przyssawki spełniały swoja rolę na wszystkim ,.... ale po zużyciu i myslę ze mikrofala dodała swoje lekko się zniekształciły i teraz się nie trzymają :-p ale dopóki były nowe to żadna z dziewczyn nie dała rady ich oderwać :-)

agacio ta druga z linku jest fajowaaa :D ale obawiam sie ze moja rodzina nie jest az tak tolerancyjna co do moich fanaberii :rofl2:
mój brat wlasnie zawsze jak kupilam cos nowego to komentowal to zdaniem "szmata z cyrku" ... :rofl2:

Don a co tam nie przejmuj się, skoro tak czujesz się dobrze to dobrze:rofl2: Mnie się ta asos mohho podoba MEGA!!! co wstawiałam no ale... ja nie prezentowałabym się w niej korzystnie:-D Rodzina niech nie przesadza nie są przecież kosmiczne te sukienki właśnie fajne i oryginalne bardzo:tak: nie każda laska musi tańcować w satynowej sukieneczce gdzie na weselu będzie kilka takich we wszystkich kolorach tęczy;-)

reklama
Don mi akurat Twoje nie saw moim stylu ale ja mam tak ze u kogos ( na kims) mi sie bardzo podoba a sama bym nie zalozyla bo bym w lusterko patrzec nie mogla;) wiec nieprzejmuj sie gadaniem;) Nie kazdy moze byc orginalnu

Do góry