reklama
Hope
podwójna mama :-)
Joluś a dzidź nie próbuje odessać? Bo mój dzidź podobnie jak kiedyś Jaipurowy gardzi jakością przyssania i z przyjemnością odsysa, wręcz na to czeka :-) A wiesz co się dzieje z jedzeniem gwałtownie oderwanym od krzesełka
Dziwne te sukienki oglądacie, jakby kobitka je nosząca miała więcej do ukrycia niż pokazania ;-)
Dziwne te sukienki oglądacie, jakby kobitka je nosząca miała więcej do ukrycia niż pokazania ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hope bo don ma taki styl więc próbujemy dobrać coś co jej by odpowiadało :-)
madzik widze tą jedwabną wybrałas tą samą co ja hehe dla mnie też najlepiej z tamtych wygląda:-)
lepi jeszcze co do przyssawki .... moje przyssawki spełniały swoja rolę na wszystkim ,.... ale po zużyciu i myslę ze mikrofala dodała swoje lekko się zniekształciły i teraz się nie trzymają ale dopóki były nowe to żadna z dziewczyn nie dała rady ich oderwać :-)
madzik widze tą jedwabną wybrałas tą samą co ja hehe dla mnie też najlepiej z tamtych wygląda:-)
lepi jeszcze co do przyssawki .... moje przyssawki spełniały swoja rolę na wszystkim ,.... ale po zużyciu i myslę ze mikrofala dodała swoje lekko się zniekształciły i teraz się nie trzymają ale dopóki były nowe to żadna z dziewczyn nie dała rady ich oderwać :-)
don_kichot
Fanka BB :)
ViKamcia ta 4 jest bardzo fajna ale niestety kolorystyka slaba, wolalabym cos w beżu, brązie, granacie, ew. brudny róż
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
don to ja Ci proponuję tą twoja chyba przedostatnią - taki beż , z tym paskiem i z czarnym wzorkiem na dekolcie
Don jak dla mnie nr 2 z tych linków co kilka wstawiałaś do tego pomarańczowe buty CZÓŁENKA SZPILKI ORANGE POMARANCZOWE PLATFORMY 38 (2280733369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo Modne POMARAŃCZOWE CZÓŁENKA NA SŁUPKU SEASTAR 38 (2280561450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeśli masz fajne nóżki rewelacja
a taką jeszcze kieckę znalazłam Asos Mohho kremowa neonowa Luźna 36 zwiewna czarna (2301163539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i taką:-) Asos 34 / XS granat róż szyfon GRECKA drapowana (2302260482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo jeszcze ASOS 38 / M Sukienka Czarna SKATER Lekka KOBIECA (2299595779) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i ASOS 38 M szyfon z paskiem luźna uk12 (2281256701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a taką jeszcze kieckę znalazłam Asos Mohho kremowa neonowa Luźna 36 zwiewna czarna (2301163539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i taką:-) Asos 34 / XS granat róż szyfon GRECKA drapowana (2302260482) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo jeszcze ASOS 38 / M Sukienka Czarna SKATER Lekka KOBIECA (2299595779) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i ASOS 38 M szyfon z paskiem luźna uk12 (2281256701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
don_kichot
agacio ta druga z linku jest fajowaaa ale obawiam sie ze moja rodzina nie jest az tak tolerancyjna co do moich fanaberii
mój brat wlasnie zawsze jak kupilam cos nowego to komentowal to zdaniem "szmata z cyrku" ...
mój brat wlasnie zawsze jak kupilam cos nowego to komentowal to zdaniem "szmata z cyrku" ...
Don a co tam nie przejmuj się, skoro tak czujesz się dobrze to dobrze Mnie się ta asos mohho podoba MEGA!!! co wstawiałam no ale... ja nie prezentowałabym się w niej korzystnie Rodzina niech nie przesadza nie są przecież kosmiczne te sukienki właśnie fajne i oryginalne bardzo nie każda laska musi tańcować w satynowej sukieneczce gdzie na weselu będzie kilka takich we wszystkich kolorach tęczy;-)
reklama
karolq8
Don mi akurat Twoje nie saw moim stylu ale ja mam tak ze u kogos ( na kims) mi sie bardzo podoba a sama bym nie zalozyla bo bym w lusterko patrzec nie mogla wiec nieprzejmuj sie gadaniem Nie kazdy moze byc orginalnu