reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

a my narazie uczymy ze cos musi byc na nogach;) bo zaraz cieplo bedzie a mala butow nie lubi sa za ciezkie dla niej a do chodzenia na dworze musza byc, w domu mamy lekkie antyposlizgowe mala sie przyzwyczaja i zaczyna przekonywac sie do bucikow z podeszwa;)

reklama
Jerunkaaaaaa ja myslalam, ze to Jagodzia w pierwszej chwili! :-D

..i czyzby Hope wystawila Purchawke na sprzedaz?!:szok::laugh2:

My tez o butkach na razie nie myslimy. Beda jak beda potrzebne :)

Basiekk - ciesze siem, ze sie cieszysz - fajnie, zakup udany, i to tak wazny zakup :)))

Ostatnia edycja:
a o kurteczkach wiosennych myślicie?

ja już mam dla małego z zara, teraz jeszcze czapkę muszę skompletować.

sama sobie szukam na all torebki, w szoku jestem jakie są różne ceny niż w naszym drogim mieście.

i buty och jak mi się jeden model podoba sportowy ale za drogie :-(

Paulinka planuję właśnie kupić najchętniej dwie:-D O Ainka widzę tak samo rozumuje;-)jedną oldscolową na spacery jakąś kolorową a drugą że tak powiem od święta jakiś płaszczyk może? w kolorze czarnym grafitowym bądź popielatym. Zara ma super ciuszki ale ceny powalają mnie na ryj co nie znaczy że nie kupię:rofl2: Mały ma jedne dżinsiory z zary rurki z obniżonym krokie wygląda w nich obłędnie:tak: No i buty kiedyś widziałam na allegro coś ala militare żałuję że nie kupiłam ale wtedy nie wiedziałam czy będą dobre:sorry:

Agacio masz racje, myśle tak samo jak Ty moja telepatko:-D
ja Jaśkowi taki a la płaszczyk i buciki sprawiłam:) IMG_5806.jpg
też zara mnie skusiła:D

Ainka sliczne!!!:tak:

My mamy slodka kurteczke w truskaweczki, jeszcze zeszlego roku kupilam w 5-10-15 w fajnej przecenie - rozm.80 - bedzie na wiosne superowa! Plaszczyk jakis pewnie dostaniemy od babci, mowila juz, ze widziala urocze male prochowce!

reklama
Paulina fajna kurteczka.Licytuj licytuj bo widzę aukcja się kończy.

Aina płaszczyk super.

Dziewczyny jak rzucą Wam się w oczy jakieś fajne kurteczki to wstawiajcie linki..my też się rozglądamy za wiosenną kurteczką.

Do góry