reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Dziewczyny macie nad postami "szukaj w wątku" klikacie na to wpisujecie co was interesuje i wyskakują Wam posty odpowiadające szukanej rzeczy. Wchodzicie w odpowiedni post i widzicie na jakiej stronie jesteście :)

Kupiliśmy X-landera XS:tak:. Już po jeździe próbnej, jestem mega zadowolona. Długo zastanawiałam się jaką parasolkę kupić. Potrzebowałam czegoś lekkiego do auta głównie na wyjazdy. Spacerówkę stacjonarną mam z wózka 3w1. Ale była ona nieporęczna do auta. Marti również zadowolona, jeździła ucieszona w nowej furze po markecie:rofl2:.

Basiekk no to super że wózek się podoba. Ja to chyba dopiero w kwietniu kupię coś lżejszego, bo ta w marcu kijowa wypłata będzie.

Basiek, dzięki za info i dobrze, że jesteś zadowolona, bo ja raczej też tą spacerówkę będę kupować:) Też mamy wózek 3 w 1, ale właśnie na wyjazdy czy inne tego typu akcje szukamy parasolki, żeby nie trzeba było wszędzie targać tego klamota:)

My buciki kupimy dopiero gdy będą potrzebne i pewnie tylko do chodzenia na dwór ;-)

A lalki o których była wzmianka to reborn i to są prawdziwe dzieła sztuki a nie taki maszkaronek jak z aukcji ;-) Lalki kolekcjonerskie dla normalnych i zastępujące dzieci dla nienormalnych :-p

081001-reborn-babies-2-hmed-523a.grid-6x2.jpg

brzydka ta lala:-p juniorek był ładniejszy:rofl2:

u nas w końcu się przypałętały skarpety Sterntaler(była wypż) i takie ze skórkową podeszwą.Obie pary junior ściąga w 30sek:-p Także kijowe sooom

Zgadzam się z Juniorem :-p Skarpety są kijowe, Jagódź też tak uważa, też ściąga, także u nas na tyłek wygodne spodnie i gołe stópki, abs jak się patrzy :-D

reklama
Madzik super, że pomogłam, no ja właśnie szukałam czegoś takiego, nawet na wyjazd na zakupy do marketu się przyda. Kluska już ciężkawa, żeby ją targać cały czas na rękach + zakupy, a z takim wózkiem wygodnie.
My też śmigamy bez skarpet:tak:

Do góry