reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

jolek a one się tak nie ściągają? trzymają się sztywno nóżki? bo ja się obawiam, że będą mu na nóżce więcej robić kłopotu niż pozytku.

reklama
w sensie że czy się tak zaginają, schodzą z samej stopy? że trochę tej podeszwy tak ucieka ze stopy

Jolek my mieliśmy takie skarpetki i byłam ja niezadowolona z nich bo właśnie tak jak pisze Paula zaginaly sie u nas na piętce i raczej to przeszkadzało Oliwierkowi wiec je wywaliłam.

U nas się nic takiego nie dziej. Na początku mu się trochę zsuwały,ale były przyduże.Teraz jest ok.

a ja ciągle zapominam mu kupić cokolwiek,miałam kupić rajstopy to raczkowania, nakolanniki a on już najchętniej to wstaje , więc może dać sobie luz, bo pewnie za miesiąc będzie latał.. Zresztą najczęściej lata z gołymi stopami, więc nie jest mu ślisko- dopiero w skarpetach widać,że ma gorszą przyczepność

Jeśli szukacie jeszcze lekkich wózków to na limango jest wyprzedaż Quinny, Maxi Cosi i Safety First 50 % taniej. Jak nie macie konta tam, a chciałybyście, to ja mogę zaprosić kogoś, a wtedy ten ktoś ma 30 zł na zakupy i ja mam 30 zł :-), oprócz tego jest 20 zł powitalnego i pierwsze zamówienie gratis przesyłka.

pomóżcie
muszę kupić jakś spacerówkę, i nie mam pojęcia jaką :( ma być lekka, tania (max 400-500 zl), żeby było wygodnie i chroniła przed "pogodą", nie wiem czy chce parasolkę czy lepiej coś masywniejszego....
pomocyy

reklama
Chmurka cofnij się w tym temacie do strony 469 i zacznij lekturę na temat wózków.Jeśli nie znajdziesz nic ciekawego dla siebie to daj znak, poszukamy czegoś innego :tak:

Do góry