reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

jolek a one się tak nie ściągają? trzymają się sztywno nóżki? bo ja się obawiam, że będą mu na nóżce więcej robić kłopotu niż pozytku.

reklama
w sensie że czy się tak zaginają, schodzą z samej stopy? że trochę tej podeszwy tak ucieka ze stopy

Jolek my mieliśmy takie skarpetki i byłam ja niezadowolona z nich bo właśnie tak jak pisze Paula zaginaly sie u nas na piętce i raczej to przeszkadzało Oliwierkowi wiec je wywaliłam.

U nas się nic takiego nie dziej. Na początku mu się trochę zsuwały,ale były przyduże.Teraz jest ok.

a ja ciągle zapominam mu kupić cokolwiek,miałam kupić rajstopy to raczkowania, nakolanniki a on już najchętniej to wstaje , więc może dać sobie luz, bo pewnie za miesiąc będzie latał.. Zresztą najczęściej lata z gołymi stopami, więc nie jest mu ślisko- dopiero w skarpetach widać,że ma gorszą przyczepność

Jeśli szukacie jeszcze lekkich wózków to na limango jest wyprzedaż Quinny, Maxi Cosi i Safety First 50 % taniej. Jak nie macie konta tam, a chciałybyście, to ja mogę zaprosić kogoś, a wtedy ten ktoś ma 30 zł na zakupy i ja mam 30 zł :-), oprócz tego jest 20 zł powitalnego i pierwsze zamówienie gratis przesyłka.

pomóżcie
muszę kupić jakś spacerówkę, i nie mam pojęcia jaką :( ma być lekka, tania (max 400-500 zl), żeby było wygodnie i chroniła przed "pogodą", nie wiem czy chce parasolkę czy lepiej coś masywniejszego....
pomocyy

reklama
Chmurka cofnij się w tym temacie do strony 469 i zacznij lekturę na temat wózków.Jeśli nie znajdziesz nic ciekawego dla siebie to daj znak, poszukamy czegoś innego :tak:

Do góry