reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ja polecam mopa parowego ;) my mamy black&decker i sprawdza sie super. podlaczasz do kontaktu, czekasz jakies 10 sekund, przejedziesz podloge i tyle. czysto i sucho w mgnieniu oka :-) mozna nim czyscic tez dywany. genialna sprawa, ale musi byc dobrej firmy bo to cudo z telezakupow to podobno niezly bubel ;)

Ostatnia edycja:
reklama
futrzaczku fajne te promocje :-)
a huggiesy jakie tanie :-)
u nas ostatnio było 98 sztuk za 11e ... :-) to się obnkupiłam w pieluchy dla małeja ta zielona sukienka twinky bell.. planuję w taką Emkę na roczek ubrać , bo Vi też miała z tej serii ale różowa :-)
no to się wygadałam :-p

wczoraj w biedrze widziałam krzesełko do karmienia za 100 zł

musze się zebrac i kupić młodemu fotelik do auta, zastanawiam się nad maxi-cosi pearl i concord absorber xt oba na bazie isofix....i zupełnie nie wiem, który mam wybrać. może podzielicie się opinią jesli znacie te foteliki?
pomóżcie mi w dokonaniu wyboru :-)

Gag ja mam maxi-cosi ale jaki model to nie wiem, a poza tym to dostalismy go od sasiadow... ale tu w niemczech to te maxi-cosi sa bardzo popularne i polecane i tez Romer...

Dziewczyny pomozcie mi znaleźć jakas fajna spacerowke-parasolke moze jakas polecacie akurat, bo juz w marcu sprzedajemy nasz wozek mojej kuzynce ktora nie dlugo rodzi a tak a propo wczoraj sie dowiedzialam ze druga kuzynka tez w ciazy wiec dzieci bedzie ze ho ho ale wracajac do spacerowki to szukam czego dosc takiego nie chce wydac 1000 zl na wozek, maksymalnie 400 zl nie wiecej.

Ja też liczę na Waszą pomoc ;-). Musze niebawem zakupić fotelik, bo bratowa ma termin na połowę marca i już mówiliśmy, że przekażemy im fotelik, który na ten moment jest w naszym użytkowaniu (krąży po rodzinie). Brat poleca nam Recaro, ale ja nie jestem przekonana, bo chciałabym fotelik, który ma możliwość pozycji półleżącej. Dlatego mam prośbę, napiszcie jeśli takowe macie. Kiedyś pamiętam Jaipur pisała o swoim, ale nie pamiętam jaki to był (kosztował sporo, ale cóż).

reklama
Aguś nie pomogę.Może pochodź po sklepach z wózkami i potestuj trochę poprzyglądaj się.Masz jeszcze trochę czasu i na pewno coś ciekawego wynajdziesz:)

Dziewczyny chciałam napisać że od dziś w Biedronce są pieluchy Huggies za 39,99zł. W karonie w rozmiarze 4 są 87szt. Przeliczając wychodzi taniej niż Dady.

Do góry