reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

mandrzejczuk super zakup....
ta kurteczka boska :-)
a z butami u nas to samo... kozaczki się nie sprawdziły bo jak je zapinałam to same się odpinały ze względu na tłustą nóżkę ... no i lipa.. nie nosi ich :-p
jolek spacerówka boska i tania :-) ciesz sie z zakupu :-)
basiek mozesz mi dać linka z h&m do tej czapeczki?? bo na stronce nie mogę znaleźć a kumpela jest w pl to by mi kupiła akurat

reklama
dzieki, w sumie nie pomyslalam ze moge poszukac w internecie tego pepco :-D
dzis wybralam sie na chwile do miasta i kupilam malemu kombinezony polarkowy w smyku na jesien, i gruby zimowy w endo. widzialam tez duzo innych rzeczy ktore by nam sie przydaly na zime ale bylam sama i to autobusem wiec nie chcialo mi sie wiecej ze soba targac :-( jak narazie to szukam i szukam grubego spiworka do wozka i nic ciekawego nie ma :-(

Mandrzejczuk , Jolek udane zakupy :-) Nie mogę się napatrzeć na siedzącego Igorka, jaki już duży:-)

A właśnie przed chwilą byłam w Pepco i kupiłam kolejne rajstopki za 4 zł. Szkoda, że bodziaków w "tanim koszu" nie było na nasz rozmiar. W Biedronie za to są Huggiesy za niecałe 40 zł 87 sztuk, w Kubusie Puchatki, także się huggiesujemy od dziś :-D

Kombinezon też nabywam jednoczęściowy, z odpinanymi bucikami i rękawiczkami, najbardziej praktyczny u takiego malca, nic się nie podciągnie ani nie przewieje.

Śpiworka w ogóle nie nabywam, wraz z wózkiem mieliśmy przystosowany do spacerówki, ocieplany, pod kolor. W ogóle nie przyznałam się, że od dwóch tygodni jeździmy już spacerówką :-) I nawet doszliśmy do tego, że jednak całkiem się rozkłada do spania :-)

Jolek, mandrzejczuk udane zakupy :)
Jeden kombinezon kupiliśmy w tesco za 61 zł, dwa dostaliśmy z czego jeden już za mały, tak samo kurteczkaod bratowej już mała :(

My tez mamy jednoczęściowy i dodam DZIEWCZĘCY :-) a w Pepco w życiu nie była więc nie mam zdania, nie mam w okolicy.
Jolus jaki twój Igus juz duzy i jaki zadowolony z nowej bryki ,szerokich chodników Igorku:-)

reklama
Do góry