reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

mandrzejczuk super zakup....
ta kurteczka boska :-)
a z butami u nas to samo... kozaczki się nie sprawdziły bo jak je zapinałam to same się odpinały ze względu na tłustą nóżkę ... no i lipa.. nie nosi ich :-p
jolek spacerówka boska i tania :-) ciesz sie z zakupu :-)
basiek mozesz mi dać linka z h&m do tej czapeczki?? bo na stronce nie mogę znaleźć a kumpela jest w pl to by mi kupiła akurat

reklama
dzieki, w sumie nie pomyslalam ze moge poszukac w internecie tego pepco :-D
dzis wybralam sie na chwile do miasta i kupilam malemu kombinezony polarkowy w smyku na jesien, i gruby zimowy w endo. widzialam tez duzo innych rzeczy ktore by nam sie przydaly na zime ale bylam sama i to autobusem wiec nie chcialo mi sie wiecej ze soba targac :-( jak narazie to szukam i szukam grubego spiworka do wozka i nic ciekawego nie ma :-(

Mandrzejczuk , Jolek udane zakupy :-) Nie mogę się napatrzeć na siedzącego Igorka, jaki już duży:-)

A właśnie przed chwilą byłam w Pepco i kupiłam kolejne rajstopki za 4 zł. Szkoda, że bodziaków w "tanim koszu" nie było na nasz rozmiar. W Biedronie za to są Huggiesy za niecałe 40 zł 87 sztuk, w Kubusie Puchatki, także się huggiesujemy od dziś :-D

Kombinezon też nabywam jednoczęściowy, z odpinanymi bucikami i rękawiczkami, najbardziej praktyczny u takiego malca, nic się nie podciągnie ani nie przewieje.

Śpiworka w ogóle nie nabywam, wraz z wózkiem mieliśmy przystosowany do spacerówki, ocieplany, pod kolor. W ogóle nie przyznałam się, że od dwóch tygodni jeździmy już spacerówką :-) I nawet doszliśmy do tego, że jednak całkiem się rozkłada do spania :-)

Jolek, mandrzejczuk udane zakupy :)
Jeden kombinezon kupiliśmy w tesco za 61 zł, dwa dostaliśmy z czego jeden już za mały, tak samo kurteczkaod bratowej już mała :(

My tez mamy jednoczęściowy i dodam DZIEWCZĘCY :-) a w Pepco w życiu nie była więc nie mam zdania, nie mam w okolicy.
Jolus jaki twój Igus juz duzy i jaki zadowolony z nowej bryki ,szerokich chodników Igorku:-)

reklama
Do góry