reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Paula faktycznie fajne niektore czapule :))
Ja juz mam dwie zimowki - bo kiedys w KaphAlu byly fajne po 8zl, a takie czadowe! Pokaze zdjecia moze jutro jak zrobie. i kombinezonika - bo widzialam, ze byl ten temat jak mnie nie bylo...

:p

reklama
o Jolek i bedziecie juz na zwyklej spacerowie? Pokaz fotki koniecznie
Ja kupilam mlodemu na allegro kurteczke i dostalam do niej rekawiczki bezowe z reniferem i taka czape

Uploaded with ImageShack.us

i takie buciki, co prawda uzywane i musze je troche podmyc ale z George'a ;-)

mam tez takie butki od kolezanki rozmiar 17,5 powinny byc dobre ale Oskarek ma tak tluste stopy, ze nie jestem w stanie ich wcisnac :-D

mandrzejczuk - super ciuszki :)

My kupimy kombinezon jednoczęściowy ze stópkami i łapkami. Jakoś nie widzę zakładania mojemu fika-czu butów przed wyjściem. Na razie miał tylko kilka razy do chusty jak było za chłodno na same skarpetulki i dziękuję bardzo. Póki nie tupta to nie ma sensu się z tym męczyć.

U nas identycznie jak u Salsery, nie chce mi się bawić z butami.
Kombinezon jednoczęściowy wg mnie najlepszy bo nic nie podwiewa, nic się nie podnosi, teraz Kluska ma kurteczkę na jesień i wkurza mnie ona, bo jak biorę małą na raczki to non stop się podnosi, zwija. Także na zimę będzie kombinezon.

Mandrzejczuk - świetne zakupy

Mandrzejczuk super zakupy. Widziałam ostatnio podobną kurtałke w lumpku ale rozmiar był już nie ten, a świetna była.
My teraz mamy kurteczkę i mam jeden misiowy kombinezon ale muszę go zmierzyć młodemu bo boje się e za mały będzie. Na zimę też mam kombinezony.

Fotki wstawię jak Igor spać pójdzie bo zaczyna mi tu krzyczeć.

a mi się strasznie nie podobają te kombinezony://///// no i co mam zrobić?ma junior komplety ocieplane dwa-kurta plus spodnie na polarze,a drugi na futerku, ale pewnie kombinezon musi być://///

u Nas też kombinezony jednoczęściowe górą _ wygodniejsze są , nie podwiewa w razie co i nie ma użerania z butami ;-) buty dopiero jak zacznie śmigać :-):-)
Mandrzejczuk - super zakupy ! :tak:

reklama
Mandrzejczuk łowy pierwsza klasa:-)

my mamy 3 kombinezony i kurteczkę zimowa kupioną w mothercare (podobnie jak jaipur mnie jakoś kombinezony nie zachwycają więc o ile tylko temp. pozwoli to kurteczka;-))

Do góry