reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Paula faktycznie fajne niektore czapule :))
Ja juz mam dwie zimowki - bo kiedys w KaphAlu byly fajne po 8zl, a takie czadowe! Pokaze zdjecia moze jutro jak zrobie. i kombinezonika - bo widzialam, ze byl ten temat jak mnie nie bylo...

:p

reklama
o Jolek i bedziecie juz na zwyklej spacerowie? Pokaz fotki koniecznie
Ja kupilam mlodemu na allegro kurteczke i dostalam do niej rekawiczki bezowe z reniferem i taka czape

Uploaded with ImageShack.us

i takie buciki, co prawda uzywane i musze je troche podmyc ale z George'a ;-)

mam tez takie butki od kolezanki rozmiar 17,5 powinny byc dobre ale Oskarek ma tak tluste stopy, ze nie jestem w stanie ich wcisnac :-D

mandrzejczuk - super ciuszki :)

My kupimy kombinezon jednoczęściowy ze stópkami i łapkami. Jakoś nie widzę zakładania mojemu fika-czu butów przed wyjściem. Na razie miał tylko kilka razy do chusty jak było za chłodno na same skarpetulki i dziękuję bardzo. Póki nie tupta to nie ma sensu się z tym męczyć.

U nas identycznie jak u Salsery, nie chce mi się bawić z butami.
Kombinezon jednoczęściowy wg mnie najlepszy bo nic nie podwiewa, nic się nie podnosi, teraz Kluska ma kurteczkę na jesień i wkurza mnie ona, bo jak biorę małą na raczki to non stop się podnosi, zwija. Także na zimę będzie kombinezon.

Mandrzejczuk - świetne zakupy

Mandrzejczuk super zakupy. Widziałam ostatnio podobną kurtałke w lumpku ale rozmiar był już nie ten, a świetna była.
My teraz mamy kurteczkę i mam jeden misiowy kombinezon ale muszę go zmierzyć młodemu bo boje się e za mały będzie. Na zimę też mam kombinezony.

Fotki wstawię jak Igor spać pójdzie bo zaczyna mi tu krzyczeć.

a mi się strasznie nie podobają te kombinezony://///// no i co mam zrobić?ma junior komplety ocieplane dwa-kurta plus spodnie na polarze,a drugi na futerku, ale pewnie kombinezon musi być://///

u Nas też kombinezony jednoczęściowe górą _ wygodniejsze są , nie podwiewa w razie co i nie ma użerania z butami ;-) buty dopiero jak zacznie śmigać :-):-)
Mandrzejczuk - super zakupy ! :tak:

reklama
Mandrzejczuk łowy pierwsza klasa:-)

my mamy 3 kombinezony i kurteczkę zimowa kupioną w mothercare (podobnie jak jaipur mnie jakoś kombinezony nie zachwycają więc o ile tylko temp. pozwoli to kurteczka;-))

Do góry