reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Dziewczyny super zakupy! Igorito faktycznie robi wrazenie w tej spacerowce - dorosly gosciu juz zniego! :****

Wklejam foty moich zakupkow zimowych :

Czapule z KaphAlla za 8zl(!) - upolowane w lecie..nie wiem czy nie za duze...
Zobacz załącznik 398237
..a do tego skarpetule w stylu : Zobacz załącznik 398238

Pola od mojej mamy dostala wczesniej takze czape zimowa z H&M, a do niej sliczna rozowa kurteczke rozmiar 80 wiec chyba bedzie dobra na koniec zimy, kiedy to kombinezon od drugiej babci 74 niestety bedzie na bank za maly! :
_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120151_zmniejszacz-pl_863960.jpg
_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120162_zmniejszacz-pl_581288.jpg_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120164_zmniejszacz-pl_860122.jpg

To nasze kombinezony: biały na teraz rozm.68, na styk...:
_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120165_zmniejszacz-pl_247274.jpg_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120168_zmniejszacz-pl_446850.jpg

A ten od babci z F&F moda Tesco, niestety tez bedzie maly na koniec zimy... rozm.74.:
_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120159_zmniejszacz-pl_395681.jpg

Jolek jestem w szoku, ze za taki sprzecior tak malo dalas, a bodziaki takie same mialam wczoraj w reku ale rozmiar byl nie ten

Ja Pepco lubie i nie lubie, niektore ciuchy sie spieraja ale uwielbiam skarpetki
Aaaa i w Biedronce sa rajstopki dla maluszkow za 8.99zl kupilam jedne na sprawdzenie i dzisiaj lece jeszcze ze 2 pary wezme ja wzielam rozmiar 68/74 i sa akurat takie szare w niebieskie traktorki i paski na lydkach jak dla mnie jakosciowo so ok a dla dziewczynej jakie sa sliczne

sylwia nie wiem czy jeszcze któraś mamusia nosi 3 może napisz na czerwcówkach ;-)
bo np Emcia nosi już 4+

bra wysłałam tego linka koleżance co są te czapeczki z H&m i jak pojedzie na zakupy to mi kupi takie 2 :-)

reklama
Do góry