reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Dziewczyny super zakupy! Igorito faktycznie robi wrazenie w tej spacerowce - dorosly gosciu juz zniego! :****

Wklejam foty moich zakupkow zimowych :

Czapule z KaphAlla za 8zl(!) - upolowane w lecie..nie wiem czy nie za duze...
Zobacz załącznik 398237
..a do tego skarpetule w stylu : Zobacz załącznik 398238

Pola od mojej mamy dostala wczesniej takze czape zimowa z H&M, a do niej sliczna rozowa kurteczke rozmiar 80 wiec chyba bedzie dobra na koniec zimy, kiedy to kombinezon od drugiej babci 74 niestety bedzie na bank za maly! :
_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120151_zmniejszacz-pl_863960.jpg
_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120162_zmniejszacz-pl_581288.jpg_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120164_zmniejszacz-pl_860122.jpg

To nasze kombinezony: biały na teraz rozm.68, na styk...:
_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120165_zmniejszacz-pl_247274.jpg_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120168_zmniejszacz-pl_446850.jpg

A ten od babci z F&F moda Tesco, niestety tez bedzie maly na koniec zimy... rozm.74.:
_home_www_s0.zmniejszacz.pl_PA120159_zmniejszacz-pl_395681.jpg

Jolek jestem w szoku, ze za taki sprzecior tak malo dalas, a bodziaki takie same mialam wczoraj w reku ale rozmiar byl nie ten

Ja Pepco lubie i nie lubie, niektore ciuchy sie spieraja ale uwielbiam skarpetki
Aaaa i w Biedronce sa rajstopki dla maluszkow za 8.99zl kupilam jedne na sprawdzenie i dzisiaj lece jeszcze ze 2 pary wezme ja wzielam rozmiar 68/74 i sa akurat takie szare w niebieskie traktorki i paski na lydkach jak dla mnie jakosciowo so ok a dla dziewczynej jakie sa sliczne

sylwia nie wiem czy jeszcze któraś mamusia nosi 3 może napisz na czerwcówkach ;-)
bo np Emcia nosi już 4+

bra wysłałam tego linka koleżance co są te czapeczki z H&m i jak pojedzie na zakupy to mi kupi takie 2 :-)

reklama
Do góry