reklama
persefona
Fanka BB :)
Maju ja niestety mam łóżeczko tradycyjne,więc nie pomogę.
A chciałam się wam pochwalić,że mój M kupił Remikowi taką fajną lampeczkę z muzyczką Mozarta o taka-> _CHICCO_ MUZYCZNA LAMPKA KSIĘŻYC różowa_ ibdi (1763745132) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna jest :-)
A chciałam się wam pochwalić,że mój M kupił Remikowi taką fajną lampeczkę z muzyczką Mozarta o taka-> _CHICCO_ MUZYCZNA LAMPKA KSIĘŻYC różowa_ ibdi (1763745132) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna jest :-)
MajaPolka - my mamy turystyczne do normalnego użytkowania i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedynie przewijak już za mały i wczoraj zamówiłam większy.
Nie mogę znaleźć naszego modelu ale mamy coś tego typu Kojec Łóżeczko SUN WIBRACJA/LAMPKA 5 KOLOR 2010 (1765611159) - Aukcje internetowe Allegro
Nie mogę znaleźć naszego modelu ale mamy coś tego typu Kojec Łóżeczko SUN WIBRACJA/LAMPKA 5 KOLOR 2010 (1765611159) - Aukcje internetowe Allegro
lwiapaszczka
Fanka BB :)
My łóżeczko turystyczne mamy u moich rodziców, bo tam często jeździmy. Fajne jest, łatwe w przenoszeniu (rodzice znoszą go po schodach z góry na dół jak przyjeżdżamy). Ten przewijak faktycznie taki maławy, takie dziwne korytko, ale poza tym fajna rzecz.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
my mamy do codziennego uzytkowania takie NOWE ŁÓŻECZKO ESPIRO MELODY GRATISY BOCIEK ZABRZE (1765021428) - Aukcje internetowe Allegro
i tez jestem zadowolona.. co by tu wiecej pisac
i tez jestem zadowolona.. co by tu wiecej pisac
8
86ania86
Gość
Kamcia swietne lozeczko:-) tez mam takie u rodzicow:-)
dziewczyny znajoma namowila mnie na kupno takiej maty edukacyjnej: WYPRZEDAŻ-Mata edukacyjna dla najmłodszych HIT (1761416860) - Aukcje internetowe Allegro
myslicie ze zda to egzamin? ma ktoras z was cos podobnego?
dziewczyny znajoma namowila mnie na kupno takiej maty edukacyjnej: WYPRZEDAŻ-Mata edukacyjna dla najmłodszych HIT (1761416860) - Aukcje internetowe Allegro
myslicie ze zda to egzamin? ma ktoras z was cos podobnego?
Hope
podwójna mama :-)
Mata is ok, ale jak ktoś ma tą z pałąkiem to nie ma sensu kupować jeszcze inną ;-)
A ja dziś wylicytowałam grajdoła, tak mi się spodobał jak go oglądałam na jutubie, że musiałam sobie kupić szczególnie to wieczorne granie świerszczy, no bomba
Chustę też kupiłam, nie mogę się doczekać aż przyleci, trenuję wiązania na sucho :-)
A ja dziś wylicytowałam grajdoła, tak mi się spodobał jak go oglądałam na jutubie, że musiałam sobie kupić szczególnie to wieczorne granie świerszczy, no bomba
Chustę też kupiłam, nie mogę się doczekać aż przyleci, trenuję wiązania na sucho :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ania super jest ta mata ,.,
z doświadczenia Ci napisze że taki malec to się bawił nie będzie ale jak właśńie wyrośnie z maty z pałągami i będzie raczkować lub chodzić to będzie rączkami i nóżkami wciskać zwierzątka i słuchać ich głosów.. jeśli jest na wyprzedaży to warto kupić bo nie jest droga
ja mam podobną ale bardziej ma wygląd pianina, i ma przyciski i zwierzątka i zwierzątka stoją w rządku i sobie kwaczą i muczą;-)
a jak się wciska pianinko to lecą piosenki fajna sprawa...
no ale raczej do leżenia ta mata się nie nadaje bo jak dziecko dotknie ciałkiem jakieś zwoerzątko a co chwilę będzie dfotykać to będzie mu wyło pod brzuszkiem
z doświadczenia Ci napisze że taki malec to się bawił nie będzie ale jak właśńie wyrośnie z maty z pałągami i będzie raczkować lub chodzić to będzie rączkami i nóżkami wciskać zwierzątka i słuchać ich głosów.. jeśli jest na wyprzedaży to warto kupić bo nie jest droga
ja mam podobną ale bardziej ma wygląd pianina, i ma przyciski i zwierzątka i zwierzątka stoją w rządku i sobie kwaczą i muczą;-)
a jak się wciska pianinko to lecą piosenki fajna sprawa...
no ale raczej do leżenia ta mata się nie nadaje bo jak dziecko dotknie ciałkiem jakieś zwoerzątko a co chwilę będzie dfotykać to będzie mu wyło pod brzuszkiem
reklama
Dziewczynki apropo karuzelek, czy ktoraś z Was ma moze taka: FISHER PRICE KARUZELA PROJEKTOR MUZYKA Z MISIAMI (1761256937) - Aukcje internetowe Allegro ??