reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
maja fajny kolorek kiecki, fason to może nie moja bajka- a nie boisz się ,że ci wyskoczy biust jak się zsunie ta góra sukienki?
kiedyś kupiłam sobie podobną kieckę i ciągle podciągałam,koszmar jakiś a nie miałam jeszcze takich buforów jak teraz:-D

hej
dziewczyny poszukuje ubranek do chrztu dla dziewczynki i chłopca na rozmiar 62, ew. 68 (ale małe), dzieciaki w dniu chrztu beda miałąy 3,5 miesiaca, chrzest w II połowie wrzesnia wiec ubranka raczej na chłodniejsze dni. jak macie cos to prosze o wiadomosc na priv

Dziewczyny w którym miejscu w rossmanie są te podkłady ja u siebie ich nie mogę znaleźć??? a wkładki ostatnio oddałam bo mi nie były potrzebne

Jolek, u mnie leżą na dziecięcym tam gdzie kosmetyki albo tam gdzie pieluchy ale zawsze na najniższej półce. Czasem też trafiłam jak były wyłożone przed regałem, na takiej promocyjnej wyspie:)

reklama
Rossmanowskie wkladki laktacyjne bardzo lubie i uzywam, sa najlepsze jak dla mnie. dobrze wiedziec o promocji na nie, dzieki lepi!
A tych podkladow u nas nie widzialam, ale tez sie nigdy nimi nie interesowalam..

edit:
Aaaaaaa i chusteczki dla dzieci w pudelku te duze po 100 lub 90(z aloe vera) sztuk sa rewelacyjne! Zawsze ich uzywamy, mam ich mnostwo, bo ostatnio tez byly w promocji u nas. Chlonne bardzo, mieciutkie i praktyczne, przy karmieniu takze niezastapione..

Do góry