reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Persefona, jak dla mnie to pierwsza lub trzecia, ale jeśli chodzi o maskowanie brzucha, to bałabym się, że taka satyna czy inne błyszczące materiały mogą niechcący uwypuklić krągłości:) I zgadzam się z dziewczynami, że nie ma to jednak jak przymierzyć i ocenić na sobie:)

reklama
Persefona co jak co ale satyna to cie pogrubi jeszcze bardziej, blyszczy sie i jest cienka gladka wiec uwydatni kazda faldke, jesli chcesz zamaskowac brzuszek to powinnas wybrac cos moze nie za bardzo obcislego ale marszczonego po calosci, ewentualnie jakas lekka fruwajke odcinana zaraz pod biustem, wiem bo ja cale zycie mialam problem z wystajacym brzuszkiem i wlasnie w ten sposob go ukrywalam. Pierwsza wogole mi sie nie podoba, druga jak dla mnie bomba, seksowna i fajny inny material, a 3 tez nie najgorsza ale cos czuje, ze na zywo ten kwiacior bedzie okropnie odstawal...Jesli wesele masz w terinie jak juz bedzie mniej goraco to dobrze tez sprawdzaja sie rajstopy z szerokim pasem, wtedy podciagasz je na bebzona i tez go troche ukryjesz ;-) ja teraz wszywam sobie do wszystkich legginsow nowe szersze gumki, jak je podciagne na brzuch to go ucisne i wygladam nawet nawet

nie wiem jaki masz gust i co lubisz ale moze cos w ten desen, nieoniecznie z taka szalona gora i tak krotkim dolem ale wlasnie z takim marszczeniem na brzuchu ~ HIT Karnawału ~ SEKSOWNA Z BIŻUTERYJNYM BIUSTEM (1734654965) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ewentualnie moze cos tego typu taka niby obcisla ale nakladka materialu jeden na drugi i tez wizualnie odciagnie wzrok od faldek DS-0162M-R2 ELEGANCKA Sukienka Sukienki M 38 (1735201563) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy no i jakies majtochy obcislochy i wio na balety :-D

Ostatnia edycja:
mandrzejczuk dzieki za rady. Z twoich propozycji podoba mi sie pierwsza. Druga tez ładna,ale do niej kubraczka nie założę,a ja niestety nie mogę miec odkrytych pleców:sorry:Marzy mi się fajna kiecka w chabrowym kolorze lub intensywnej czerwieni. Co do moich typów,tez obawiam się,że bedzie ten kwiat odstawał i nawet żadnej marynareczki nie dopne w kosciele. A ta druga ma fajny krój,ale kolor nijaki-blada bede jak nic.
Ale rzeczywiście musze się najpierw przelecieć po sklepach i popatrzec. Moze coś upoluje.
lwiapaszczka ja mam dalsza ciocię,która szydełkuje wszystko :-) Ona to kocha;-)

dużó fajny kiecek jest w Camaieu jak ma sie czas na poprzymierzanie naprawde rewelacyjny sklep pókijeszcze sa wyprzedarze ja tam kupowałam kiecke na chrzciny a u mie to nie lada wyczyn dogodzic mi w kwesti kiecek musi byc idealana taka jak mi sie ubzdura wczesniej w łepetynie

Persefona albo uszyj sobie u krawcowej, wbrew pozorom to wcale nie jest drogi interes...ja kiedys za uszycie wieeelkiej balowej sukni na studniowke placilam 100zl robocizny plus 80zl material, satyna nie jest droga, a uszycie weselnej sukienki na pewno tansze i krawcowa tak ci kiece uszyje, ze mankamenty ukryje a atuty uwydatni, ja mam wesele 24 wrzesnia i tez chyba bede szyla, bo u mnie w miescie wszedzie jest jedno i to samo i zawsze na weselach min 5 osob w tych samych kieckach

reklama
wisienko jak się sprawuje fotelik??
bo chciałam zakupić ale chce znać jakąś opinię bo wiadomo .. tani nie jest :-p

co do sukienek podoba mi się ta z tym cekinowanym biustem

Do góry