Persefona, jak dla mnie to pierwsza lub trzecia, ale jeśli chodzi o maskowanie brzucha, to bałabym się, że taka satyna czy inne błyszczące materiały mogą niechcący uwypuklić krągłości I zgadzam się z dziewczynami, że nie ma to jednak jak przymierzyć i ocenić na sobie
reklama
lwiapaszczka
Fanka BB :)
wracając jeszcze do tematu ubranek do chrztu, to piękne są całe kompleciki robione na szydełku:
np. Piękny szydzłkowy komplet Chrzest r. 62 , 68 ,74 (1722544984) - Aukcje internetowe Allegro
np. Piękny szydzłkowy komplet Chrzest r. 62 , 68 ,74 (1722544984) - Aukcje internetowe Allegro
mandrzejczuk
Persefona co jak co ale satyna to cie pogrubi jeszcze bardziej, blyszczy sie i jest cienka gladka wiec uwydatni kazda faldke, jesli chcesz zamaskowac brzuszek to powinnas wybrac cos moze nie za bardzo obcislego ale marszczonego po calosci, ewentualnie jakas lekka fruwajke odcinana zaraz pod biustem, wiem bo ja cale zycie mialam problem z wystajacym brzuszkiem i wlasnie w ten sposob go ukrywalam. Pierwsza wogole mi sie nie podoba, druga jak dla mnie bomba, seksowna i fajny inny material, a 3 tez nie najgorsza ale cos czuje, ze na zywo ten kwiacior bedzie okropnie odstawal...Jesli wesele masz w terinie jak juz bedzie mniej goraco to dobrze tez sprawdzaja sie rajstopy z szerokim pasem, wtedy podciagasz je na bebzona i tez go troche ukryjesz ;-) ja teraz wszywam sobie do wszystkich legginsow nowe szersze gumki, jak je podciagne na brzuch to go ucisne i wygladam nawet nawet
nie wiem jaki masz gust i co lubisz ale moze cos w ten desen, nieoniecznie z taka szalona gora i tak krotkim dolem ale wlasnie z takim marszczeniem na brzuchu ~ HIT Karnawału ~ SEKSOWNA Z BIŻUTERYJNYM BIUSTEM (1734654965) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ewentualnie moze cos tego typu taka niby obcisla ale nakladka materialu jeden na drugi i tez wizualnie odciagnie wzrok od faldek DS-0162M-R2 ELEGANCKA Sukienka Sukienki M 38 (1735201563) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy no i jakies majtochy obcislochy i wio na balety
nie wiem jaki masz gust i co lubisz ale moze cos w ten desen, nieoniecznie z taka szalona gora i tak krotkim dolem ale wlasnie z takim marszczeniem na brzuchu ~ HIT Karnawału ~ SEKSOWNA Z BIŻUTERYJNYM BIUSTEM (1734654965) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ewentualnie moze cos tego typu taka niby obcisla ale nakladka materialu jeden na drugi i tez wizualnie odciagnie wzrok od faldek DS-0162M-R2 ELEGANCKA Sukienka Sukienki M 38 (1735201563) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy no i jakies majtochy obcislochy i wio na balety
Ostatnia edycja:
persefona
mandrzejczuk dzieki za rady. Z twoich propozycji podoba mi sie pierwsza. Druga tez ładna,ale do niej kubraczka nie założę,a ja niestety nie mogę miec odkrytych plecówMarzy mi się fajna kiecka w chabrowym kolorze lub intensywnej czerwieni. Co do moich typów,tez obawiam się,że bedzie ten kwiat odstawał i nawet żadnej marynareczki nie dopne w kosciele. A ta druga ma fajny krój,ale kolor nijaki-blada bede jak nic.
Ale rzeczywiście musze się najpierw przelecieć po sklepach i popatrzec. Moze coś upoluje.
lwiapaszczka ja mam dalsza ciocię,która szydełkuje wszystko :-) Ona to kocha;-)
Ale rzeczywiście musze się najpierw przelecieć po sklepach i popatrzec. Moze coś upoluje.
lwiapaszczka ja mam dalsza ciocię,która szydełkuje wszystko :-) Ona to kocha;-)
persefona - ta ma piekny chabrowy kolor! jesli nie masz duzego brzuszka to ten pas go scisnie troche (plus odpowiednia bielizna jak pisze mandrzejczuk ) ;-) ) i bolerko lub zakiecik tez by pasowaly do niej ladnie...
CHABROWA SUKIENKA Z PODKREŚLONĄ TALIĄ KARTES nr 591 -1 :: www.stylija.pl
CHABROWA SUKIENKA Z PODKREŚLONĄ TALIĄ KARTES nr 591 -1 :: www.stylija.pl
ilonka.M
dużó fajny kiecek jest w Camaieu jak ma sie czas na poprzymierzanie naprawde rewelacyjny sklep pókijeszcze sa wyprzedarze ja tam kupowałam kiecke na chrzciny a u mie to nie lada wyczyn dogodzic mi w kwesti kiecek musi byc idealana taka jak mi sie ubzdura wczesniej w łepetynie
mandrzejczuk
Persefona albo uszyj sobie u krawcowej, wbrew pozorom to wcale nie jest drogi interes...ja kiedys za uszycie wieeelkiej balowej sukni na studniowke placilam 100zl robocizny plus 80zl material, satyna nie jest droga, a uszycie weselnej sukienki na pewno tansze i krawcowa tak ci kiece uszyje, ze mankamenty ukryje a atuty uwydatni, ja mam wesele 24 wrzesnia i tez chyba bede szyla, bo u mnie w miescie wszedzie jest jedno i to samo i zawsze na weselach min 5 osob w tych samych kieckach
persefona
MajaPolka twoja sukienka jest swietna:-)
Muszę poganiać po bazarkach i sklepach. Jak nic mi nie wpadnie w oko (a jestem tez wybredna jak ilonka) to wtedy uszyję ;-)
Muszę poganiać po bazarkach i sklepach. Jak nic mi nie wpadnie w oko (a jestem tez wybredna jak ilonka) to wtedy uszyję ;-)
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wisienko jak się sprawuje fotelik??
bo chciałam zakupić ale chce znać jakąś opinię bo wiadomo .. tani nie jest
co do sukienek podoba mi się ta z tym cekinowanym biustem
bo chciałam zakupić ale chce znać jakąś opinię bo wiadomo .. tani nie jest
co do sukienek podoba mi się ta z tym cekinowanym biustem