reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Mąż wróci to go złożymy i dam znać co i jak :) Z tego co czytałam to podobno bardzo dobrze się sprawuje dzięki skrętnej osi. Tylko że ciężki jest. Zobaczymy po pierwszym spacerku :)

Jutro odbieram łóżeczko. Zamówiliśmy Drewex MOCCA z szufladą. Do tego materacyk ( po wielu dyskusjach) pianka/kokos lux.
ł

Wybraliśmy pościel firmy Nino 5w1 czyli podusia, kołderka, poszewka na jedno i drugi plus ochraniacz na szczebelki. Wzór to zajączek z kaczuszką biało błękitny:
pościel.jpgpościel 2.jpg

Jolkaa- super wózeczek :tak: też nad Nim myśleliśmy ale nie widziałam jego funkcjonalności nigdzie na żywo
Mycha- łóżeczko fajne tylko to akurat nie ma szuflady ale to szczegół a pościel śliczna :-)

To naprawde niedorzeczne wrecz zeby brac gaziki do szpitala! :szok: ..juz te podklady poporodowe to jakies nieporozumienie... powinni takie rzeczy naprawde zapewniac kobietom w szpitalu! na co te skladki ida .... dżisas.....

Własnie dzwonila moja :-) mama, wrocila niedawno z miasta swego, i opowiedziala co znowu kupila - hahah, mysle ze wpadla w amok, nie moze przestac... jak opetana .. ja skonczylam z zakupakami ciuszkowymi jakis czas temu, ilez mozna i za co przede wszystkim? bo mozna...mozna..
Ale jak ma radoche to niech szaleje z tymi sukienisiami kapeluchami i majtochami kolorowymi heh wieksze rozmiary tez beda potrzebne przeciez! i to szybkooo

Mam pytanie apropo materacyków gryka-kokos (choc zakupu nie uwazam za udanego zbytnio.. no ale juz jest...) - czy najpierw na stronie kokos śpi maluch czy gryce?

reklama
Dziewczyny ja juz też skończyłam z zakupami i dzięki Bogu bo teraz to by mi się nic nie chciało.Została mi do wyprasowania pościel do kosza, ale to moja mam się zadeklarowała że to zrobi:-).

Do góry