reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

jolka i futrzaczku fajne wózeczki

mycha super zakupki
maggglow fajnie że już macie wszystko
salsera nooo to macie super zakup:-)

rozmowę o ciuszkach przeniosę na wyprawkę:tak:

matusia o imieniu tez nie tu:-p;-)

reklama
Oczywiscie cholerna posciel bardzoooo zle sie prasuje! :wściekła/y: nie zamawiam juz nic z allegro, kolejną pościel pójde dotkne skosztuje i kupie w sklepie. ;-)

Jestem umęczona (znowu pachwiny najbardziej-chyba mała wkręca mi tam nogi, a główke w żeberka - jak miło :)) ) po dzisiejszym dniu..prasowaniu i odkurzaniu godzinnym po - a efektu i tak mało bo są dalej zagniecenia, wody i pary poszło litry... pffff.. moglam nie wystawiac pozytywa im na allegro przed tym praniem i prasowaniem zamowionego towaru .. ale była taka ładna..

MajaPolka z moja posciela to samo nie dosc, ze sie nie chce prasowac to jeszcze sie sprala i tak jakby kolor sie wypral. Gowno za dyche normalnie, teraz tez takie rzeczy tylko w sklepie bede kupowac

Oczywiscie cholerna posciel bardzoooo zle sie prasuje! :wściekła/y: nie zamawiam juz nic z allegro, kolejną pościel pójde dotkne skosztuje i kupie w sklepie. ;-)

Jestem umęczona (znowu pachwiny najbardziej-chyba mała wkręca mi tam nogi, a główke w żeberka - jak miło :)) ) po dzisiejszym dniu..prasowaniu i odkurzaniu godzinnym po - a efektu i tak mało bo są dalej zagniecenia, wody i pary poszło litry... pffff.. moglam nie wystawiac pozytywa im na allegro przed tym praniem i prasowaniem zamowionego towaru .. ale była taka ładna..
A dodałaś płyn do płukania, bo bez płynu może się ciężko prasować.

Kamcia ledwie urodziłaś a już porządki zaprowadzasz na nowo.

a oto moja wanienka, stelaza juz nie pokazuje bo stoi ladnie zlozony ;-)
Obraz-054.jpg

magglow fajnie ż emacie dużą wanienkę:tak:
u nas niestty małe sprzedają tylko

a ja sobie pożyczyłam od koleżanki podstawek pod anienkę żbey się nie musieć aż tak schylać
( z Vi nie potrzebowałam więc nie kuopwałam tego)

reklama
Do góry