reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
daria ja nie miałam wcale flanelowych i teraz eż nie kupuję
A ja mam problem z koszulą do karmienia, nie wiem czy lepiej taką z guzikami czy wygodniej zakładki. Oczywiście kwestia gustu, ale do mnie nie przemawiają kompletnie żyrafki, pieski, kotki etc. Na końcu nic nie będę miała Jakie kupowałyście?
marzena9
Fanka BB :)
Ja mam z pierwszej ciąży. Dwie na guziki z żyrafkami Jedną na troczki jakieś. W szpitalu mi wszystko jedno. A w domu i tak będę spała w piżamkach bo koszul nie lubię. Oczywiście i tak będę w stanikach bo bez odpada. U nas położne nie pozwalają bez staników jak biust większy bo kanaliki mogą się przytykać podobno, a poza tym gdzie wkładki upychać
_Roszpunka_
a właśńie zapomniałam wam się pochwalić...
co do tych zakupionych bucików dla Vi z ecco... trafiłam w rzomiar i nie musze wymieniac:-)
i są śliczne
co do tych zakupionych bucików dla Vi z ecco... trafiłam w rzomiar i nie musze wymieniac:-)
i są śliczne
persefona
A ja mam problem z koszulą do karmienia, nie wiem czy lepiej taką z guzikami czy wygodniej zakładki. Oczywiście kwestia gustu, ale do mnie nie przemawiają kompletnie żyrafki, pieski, kotki etc. Na końcu nic nie będę miała Jakie kupowałyście?
Ja z pierwszej ciąży miałam jedną czerwoną w pszczółki -> coś tego typu KOSZULA NOCNA DLA KARMIĄCYCH - CIĄŻOWA ROZMIARY (1542377580) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ale teraz kupiłam dwie ciekawsze, tzn. otworki na piersi są schowane i wzór ciekawy/ Kupiłam takie -> KOSZULA DO KARMIENIA DLA MATEK KARMIĄCYCH R.L 170 (1456638863) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Biorę oczywiście wszystkie trzy sztuki, bo ostatnim razem dwie to było za mało.
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
a co do koszul ja mam wszystkie przekładane przez głowę
2 na ramiączka a 2 z rękawkiem krótkim
tyle że u nas każde łózko ma parawan i mogę się cała zasłonić więc nie ma problemu
ja miałam do połowy zasłonięty a fdo karmienia tylko zaciągałam parawan do konca i pózniej odsłaniałam..
bo irlandki to z cyckami na wierzchu
przypomniało mi się jak byliśmy po zabawki ostatnio w dzieciecym to szła laska po sklepie z dzieckiem .. cycek wywalony przez dekolt bluzki i sobie karmiła
a ludzie mogli podziwiać
2 na ramiączka a 2 z rękawkiem krótkim
tyle że u nas każde łózko ma parawan i mogę się cała zasłonić więc nie ma problemu
ja miałam do połowy zasłonięty a fdo karmienia tylko zaciągałam parawan do konca i pózniej odsłaniałam..
bo irlandki to z cyckami na wierzchu
przypomniało mi się jak byliśmy po zabawki ostatnio w dzieciecym to szła laska po sklepie z dzieckiem .. cycek wywalony przez dekolt bluzki i sobie karmiła
a ludzie mogli podziwiać
reklama
Matusia
bubbles, bardzo ładny wózek, przypomina mi mój. Bardzo fajny stelaż, w moim typie.
koniczynko, uniwersalny kolor. A jaki masz inny kolor na oku?
persefona, my z aaniap zamówiłyśmy podobne artykuły. Jasne że cieszą, a moje ręczniczki jakie super, a ten kocyk Bobas... wszystko fajne.
dariaa, kup sobie ze 2 flanelki na próbę. Zawsze możesz dokupić.
amandae, ja mam dwie takie bardzo tanie były.
Kamcia, ciesze się, że z sandałkami strzał w 10 tkę.
A ja kupiłam dzisiaj pralkę i też bardzo się cieszę.
koniczynko, uniwersalny kolor. A jaki masz inny kolor na oku?
persefona, my z aaniap zamówiłyśmy podobne artykuły. Jasne że cieszą, a moje ręczniczki jakie super, a ten kocyk Bobas... wszystko fajne.
dariaa, kup sobie ze 2 flanelki na próbę. Zawsze możesz dokupić.
amandae, ja mam dwie takie bardzo tanie były.
Kamcia, ciesze się, że z sandałkami strzał w 10 tkę.
A ja kupiłam dzisiaj pralkę i też bardzo się cieszę.