reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

no do maxi cosi jest baza ale my nie kupiliśmy z prostej przyczyny, mój M jest taxi driver i po prostu ciągle rozmontowywać montować itp. byłoby dużym utrudnieniem.

reklama
dziewczyny - glupie pytanie :sorry2:
piszecie tak o tych fotelikach bazach itd...
i tak sie zastanawiam bo ktos napisal ze ma fotelik ale bez bazy bo droga...
to ta baza nie jest niezbedna? nie trzeba jej kupowac czy jak to ?:rofl2:

sylwia_ baza jest po to by nie używać pasów
ma swoje zabezpieczenia i to właśnie ona podtrzymuje fotelik by był stabilny.
Generalnie z bazą jest bezpieczniej ale kosztuje ona tyle co fotelik!!

Sylwia ja nie miałam bazy, ale wiem że to wielka wygoda i większe bezpieczeństwao dla maluszka.
Nie musisz za każdym razem przypinać fotelika pasami, tylko stawiasz na tej bazie i sam sie prawie zapina :tak:
J też mam wózeczek ale jak pisałam sprzedałam gondolę i fotelik teraz szukam na allegro fajnej okazji:-)
Mam wózeczek mutsy to jeszcze po Paulince i mimo że sporo za niego zapłaciliśmy bo 6 lat temu dalismy za niego 2,5 tysiaca to się wysłużył,kilkoro dzieci obwoził:-), i jeszcze jedno musi:-)

reklama
zanka czyżbyś do mnie piła??? Wiesz mi się nie podobają te małe koła z przodu, ale nie znaczy że innym mają się nie podobać. Wszystko to rzecz gustu a ja tylko wyraziłam swoje zdanie.

Do góry