reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

A mój Mikołaj ma już pierwsze rupiecie - wczoraj dostałam (pożyczyłam) od kumpeli mini łóżeczko turystyczne - będzie u nas w sypialni w tym pierwszym okresie kiedy młody będzie spał przy nas, leżaczek i huśtawkę.
Leżaczek jest z wibracjami i z tego co widzę to nie da się go normalnie bujać.
A w szkole rodzenia dostaliśmy kocyk i dydola TT więc przynajmniej problem smoczka mam z głowy :)

reklama
U nas daja takie koszule ze pipke i caly tylek widac, wiec to koszula- niekoszula no i tylko do porodu, a na oddzial trzeba miec swoja.
Ja to nie wiem jak ja sie zapakuje w jedna torbe cos czuje, ze tez pojade z dwiema. Jeszcze ze 2 tyg do wyplatki i lecimy po cala reszte, a dzisiaj mija rowno miesiac do mojego pierwszego terminu, wiec musze sie spieszyc ze wszysktim.

Mozecie polecic jakiegos sprzedawce na allegro gdzie kupilabym u jednego wszystki albo chociaz wiekszosc potrzebnych rzeczy? (tetry,podklady,chusteczki,butelki,smoczki, tego typu *******ki)

Może to nie do końca zakup, ale chcieliśmy wykorzystać literki, które mieliśmy do sesji brzuszkowej. I zmajstrowałam taką tabliczkę :)

Załączniki

• tabliczka2.jpg
    tabliczka2.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 29
  • tabliczka1.jpg
    tabliczka1.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 24
mandrzejczuk ja przeanalizowałam kilku sprzedawców i chyba najkorzystniejszy cenowo i największy wybór ma wasal83. Sama mam zamiar po niedzieli u niego zamówić, bo też czekamy za przypływem gotówki;-) Tu masz linka z jego rzeczami -> Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Kupowałam właśnie u tego sprzedawcy wasal83 - takie pierdółki, bezproblemowo wszystko, to co zakupiłam zgodne z opisem no i wysyłka szybciutka.
i takie same pierdółki tego co zapomniałam wcześniej u JustineX Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Salsera - świetny pomysł i wykonanie!

Do mnie dziś doszła przesyłka ze stanikami do karmienia... zamówiłam takie najzwyklejsze na początek, z myślą, że jak później będę wiedziała jaki mam rozmiar, to dokupię coś ładniejszego. No i otwieram tą kopertę, a tam staniki jak na, przepraszam za wyrażenie, krowę dojną... masakra... musieli pomylić rozmiary, a na metkach nie ma ich wypisanych, ale niemożliwe, żeby to był rozmiar 75C...
już do nich napisałam, ale pewnie z tych tanich zakupów, przez to odsyłanie, zrobią się droższe i zacznę żałować, że nie kupiłam od razu czegoś lepszego :/

Edit: Pani z tego sklepu od razu odpisała na maila, pisze, że zwrócą koszty przesyłki. Może zwykła pomyłka.http://allegro.pl/show_item.php?item=1526483536

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze lepi ja tez dziś po raz pierwszy zamówiłam stanik przez internet, mam nadzieję, że nie wyjdzie jak u ciebie. zawsze kupowalam bieliznę w triumph, ale te dla karmiących jakoś do mnie nie przemawiają, a alles nie widziałam w toruniu. wypadło więc na internet, pomierzyłam się, spojrzałam na rozmiarówke i zobaczymy... :)

Do góry