reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
jolek - dokładnie tak zrobiłam. Kiedyś myślałam, że kupię sobie ładną koszulkę do karmienia, bez tych wszystkich dziecinnych obrazeczków, ale jak teraz przyszło co do czego i kasy zaczęło brakować, to kupiłam jedną koszulę i jedną pidżamę do karmienia... z tymi rysuneczkami(byle najtaniej), ale w sumie śmieszne są. Normalnie koszul nie używam, tą jedna wezmę do szpitala jakby co, a pidżamka się przyda (wszystko rozpinane po bokach). U mnie w szpitalu mamy być w ich koszulach (wygladają na pewno tragicznie, ale też wolę je brudzić i prosić o świeże), dzieci w ich ubrankach i używać tylko tetrę, aha, jest tylko lignina, więc też zaopatrzyłam się w podkłady i siateczkowe gacioszki ;-)
zanka07
ja też nie chcę drogiej koszuli, bo szkoda kasy na nią. Byleby nie z tymi bocianami czy żyrafami:-):-):-)
ostatnio widziałam zwykłe jednokolorowe koszule za 14 zł i taka cena mnie zadowala, rozpinane z przodu, tylko że były lekko prześwitujące i nie kupiłam
bra firma Alles w ogóle ma świetną bieliznę ciążową, piękna jest ;-)
ostatnio widziałam zwykłe jednokolorowe koszule za 14 zł i taka cena mnie zadowala, rozpinane z przodu, tylko że były lekko prześwitujące i nie kupiłam
bra firma Alles w ogóle ma świetną bieliznę ciążową, piękna jest ;-)
marzena9
A ja mam i krówki i żyrafki na koszulach i mi to zwisa zwiędłym kalafiorem. Wolę zabawne wzorki niż staromodne koronki albo sztuczne jakieś dziadostwo. Muszę sobie jeszcze jakąś awaryjną piżamę kupić bo koszul mam dwie to wystarczy a jakby co to są szpitalne (leżą w takiej niby szafie poukładane i można sobie wybrać nawet znośne, co nie mają przodu rozwalonego do pępka albo tyłu ledwie za tyłek) ale jakbym w szpitalu wylądowała poleżeć to piżamkę wolę.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Marzenka - kobieto kochana Ty to mi w myślach czytasz i piszesz dokładnie to co ja bym chciała napisać :-)
Hope
podwójna mama :-)
No dobra, wy tu pitu pitu a ja zamówiłam co trzeba do szpitala. Oczywiście nie wszystko, ale chociaż będę miała co trzeba dla dziecka i do higieny dla mnie. Jeszcze jakaś koszula, szlafrok i będę spokojniejsza.
Jeszcze na wyjście dla malutkiej nie mam całego kompletu, rany skąd brać tyle kasy
Jeszcze na wyjście dla malutkiej nie mam całego kompletu, rany skąd brać tyle kasy
mandrzejczuk
to co ja mam powiedziec jak z rzeczy dla dziecka mam tylko wozek,przewijak i ubranka. I ani jednej pieluchy,ani chusteczki,ani lozeczka i kolderek. Dla siebie nawet kapci nie mam,podpasek,wkladow no nic kurka wodna i nic nie kupie wczesniej jak po 10 kwietnia...szkoda, ze zwrot z podatku dostane dopiero za miesiac albo i dluzej...
Alex2712
mandrzejczuk ja również oprócz wózka i ciuszków nie mam nic poza tym, ale mam zamiar w następnym tygodniu wybrać się po resztę wyprawki, żeby mieć już z głowy. Wczoraj zamówiłam tylko deseczki na przewijak na komodę, bo mam zamiar sama go sobie skręcić i wyjdzie mnie to 39 zł + do tego miękki przewijak.
reklama
marzena9
Futrzaczek przynajmniej mniej pisania masz
Styna nas zmobilizowała do lekkiej paniki
Ja dla dziecka mam ciuchów full ale wszystko w workach i nie poprane bo nie mam komody i nie mam gdzie tego układać - najwyżej tatuś zaniesie do swojej mamusi i na wyjście coś wypiorą.Na oddziale dzieci w szpitalnych są. Pampersów ani kosmetyków nie ma - ale to każdy może kupić a rossman pod blokiem u mnie. Dla siebie mam tylko 5-letnie koszule i takiż szlafrok a klapki w domu ze trzy pary więc da radę. Majtek siatkowych nie ma ani podpasek ale to też pierwsza lepsza apteka i będzie oki. Tak więc u mnie też rozsypka absolutna. Ale nie martwię się. najwyżej trzeba będzie szybko resztę załatwiać.
Styna nas zmobilizowała do lekkiej paniki
Ja dla dziecka mam ciuchów full ale wszystko w workach i nie poprane bo nie mam komody i nie mam gdzie tego układać - najwyżej tatuś zaniesie do swojej mamusi i na wyjście coś wypiorą.Na oddziale dzieci w szpitalnych są. Pampersów ani kosmetyków nie ma - ale to każdy może kupić a rossman pod blokiem u mnie. Dla siebie mam tylko 5-letnie koszule i takiż szlafrok a klapki w domu ze trzy pary więc da radę. Majtek siatkowych nie ma ani podpasek ale to też pierwsza lepsza apteka i będzie oki. Tak więc u mnie też rozsypka absolutna. Ale nie martwię się. najwyżej trzeba będzie szybko resztę załatwiać.