reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

to sie troszkę pochwale białe koszulki bodizaki itp wyprane wyprasowane i juz w komodzie jutro kolejna tura prania :) PICT1512.jpgPICT1514.jpgPICT1513.jpg
pencil.png

reklama
karolq, fajny kinkiet, tylko musisz zobaczyć czy on nie świeci punktowo, bo punktowe światła bardzo meczą i denerwują maluszka.A z fotki wygląda na punktowy.

ilonka śliczne ubranka, maluszki na jasno tak świezo wyglądają

co do laktatora- to kupiłam w końcu ustrojstwo na dwa cycki:-D wygląda kosmicznie, nie wyobrażam sobie jak będę to na sobie instalować:-D

Załączniki

• lakta.jpg
    lakta.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
:-D trochę jak dla krowy :-D

Całe szczęście w tym roku do pracy nie idę, więc laktator jest mi zbędny.

ilonka sliczne ciuszki a ta koszsulka biała z misiem jaka cudna:-)

karolq super ten kinkiet , mi się podobają takie "inne rzeczy"
choć nie ukrywam że się zastanawiałam gdzie się tą żarówkę chowa za tym misiem:-D
ale poczaiłam ze jest z prozu.. i jest super:tak:

jaipur:szok::-D no to jak już się przyssiesz.. to ani rusz:-p

reklama
jak dojarka:-D:-D
bre_advanced_inuse_m.jpg

wszystko przez męża- jak zobaczył taką dojarkę w szkole rodzenia, to mówi- musisz sobie taki kupić, po co masz tracić dwa razy tyle czasu, a tu raz ściągniesz i możesz lecieć

Ostatnia edycja:
Do góry