reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

widze, że duże wózki zakupione...teraz pora na małe ;-)
a my wciaż czekamy na wozek dla Małego.....podobno zamówienie do sklepu przyszło niekompletne - bez gondoli :szok: i wciąż czekamy - mam nadzieję,ze niedługo zadzwonią i powiedza, że mozemy przyjechac po odbiór :-) i lepiej niech to zrobia w przyszłym tygodniu, bo pozniej mój mąż wybywa z domu na 2 tygodnie....a sama nie odbiorę

reklama
fajne te lalki ... chyba poszukam na allegro
i z chęcią kupię moim córeczkom .. ale na święta dopiero :-p
bo wiem ze w maju to Emi się bawić nie będzie a Vi juz ma sporo lalek:-D

Muszę się odrazu pochwalić dzisiaj zrobiłam dwa zakupy ochraniacz na łóżeczko przeciwko kotom, bo moja ruda myśli chyba że takie małe łóżko to dla niej, i najważniejszy wózek, dostawa ma trwać od 4 do 7 dni więc teraz nic tylko czekać.

nie słyszałam o takim ochraniaczu przeciw kotom ...:-p
mój kotek się przyglądał małej przez siatkę (miałam turystyczne) a jak tylko się poruszyła to się jeżył odskakiwał i uciekał:-D
a na który wózek się zdecydowaliście??

No mój kot jest ciekawski i do tego bardzo do mnie przywiązany więc może być zazdrosna.
A wózek taki FREE ACCESSORIES OrsoLinea Mille 3 in 1 RED Quality 100 on eBay (end time 12-Feb-11 14:06:51 GMT)

Właśnie był kurier z paczką no i wkurzyłam się zamówiłam kołdrę już taką cieplejszą w komplecie z poduszką, a tu kołdra przyszła nie ta bo cienka jest i poduszki brakuje. Nie żeby mi ta poduszka potrzebna była ale jak już za nią zapłaciłam to chcę ją mieć.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, widziałyście te lalki? Nie mogłam przejść koło sklepu obojętnie, jak je zobaczyłam na wystawie. Miałam taką ochotę jedną kupić, ale jak się dziecko urodzi to taka lalunia wyląduje u nas na 100% Zobacz załącznik 326032Zobacz załącznik 326033

Znam te lalki i też na którąś z nich kiedyś na pewno się skuszę dla mojej Zosieńki :)

Dla mnie zakup wózka to będzie ciężki orzech do zgryzienia...
przede wszystkim musi być możliwie jak najlżejszy, a do tego w miarę przystępnej cenie...a im więcej wózków w necie oglądam, tym głupsza jestem :/

Ostatnia edycja:
Kurcze muszę do nich napisać niech przyślą poduszkę, a jak nie to skargę na ebay napiszę i dostanę zwrot kasy. No ja uznałam że 3 kołowy mi bardziej odpowiada.

reklama
Ja tez musze sie pochwalic wlasnie przyszedl wozeczek:) Wiem ze nie kazdej z Was przypadnie do gustu bo jest inny:) ale nam sie baaardzo podoba i jest leciuchny a ze my na poddaszu mieszkamy to tak jakby na drugim pietrze. Jedyne czego sie obawiam to tej kubelkowej spacerowki, bo wydaje sie byc mala i taka troche sztywna ale moze sie sprawdzi okaze sie:-) w kazdem badz razie jestesmy szczesliwi:tak: Tu jest filmik z woziem:YouTube - ABC Design // BABY-COMMUNITY.com
Amy zamowilismy w kolorze cognac: 1282769854_buviqhwcwkkgrhqvhkev1_0gbz_bl_4nt8gw_12.jpg

Do góry