reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Hej
U mnie wczoraj pojawiło się brązowe plamienie (nie dużo) . Dziś prawie wcale ale już mam czarne myśli. Pisałam do lekarza kazał zwiększyć duphaston.
W środę mam wizytę… zobaczymy… na pewno mam przeciążony organizm bo dużo pracy a poza tym chyba dzwigłam córkę wczoraj to też mogłoby być powodem plamienia …

Hej
U mnie wczoraj pojawiło się brązowe plamienie (nie dużo) . Dziś prawie wcale ale już mam czarne myśli. Pisałam do lekarza kazał zwiększyć duphaston.
W środę mam wizytę… zobaczymy… na pewno mam przeciążony organizm bo dużo pracy a poza tym chyba dzwigłam córkę wczoraj to też mogłoby być powodem plamienia …
Przez dużą część pierwszego trymestru pierwszej ciąży miałam brązowe lub nieco bardziej krwiste plamienia - nie brałam na to leków, nic się nie stało. Większość tych plamień nie jest groźna.

Ja po wizycie. Miły, ciepły i elegancki Pan Doktor. Bez słowotoku. Przesympatyczna Pani Położna. Karta ciąży założona, dzidziulek ma się dobrze, dziś 8+2.
Ja również po wizycie, dzidzia rośnie ma już raczki i nóżki 😍 i całe 1.56 cm, dziś 8+0 😀

Załączniki

• F6A6A8B1-7169-4DB5-A605-8C88DF4C885F.jpeg
    F6A6A8B1-7169-4DB5-A605-8C88DF4C885F.jpeg
    180,6 KB · Wyświetleń: 63
Taka ruda mieszanka. Coś między husky a malamutem. 30 kg psa. Mamy jeszcze jednookiego kota. Trochę wygląda jak żbik, bo jak na kota też jest spory.

U Nas na stanie rocza Lucy - Bernenski pies pasterski i 2 letnia Kora - owczarek staroniemiecki ( cała czarna ) ❤️ i 5 malutkich kotków i ich dwie matki -, przybłędy i tak są bo je karmię.

Ja dziś zjadłam obiad i się poczułam okropnie nie miałam siły stać , siedzieć . Ciśnienie 145/90 tętno 100. Wzięłam 2 tabletki dopegytu i położyłam się . Usnęłam ale dawno tak tragicznie się nie czułam. Wstałam i lepiej. Ciśnienie 125/75.

reklama
Ja dziś zjadłam obiad i się poczułam okropnie nie miałam siły stać , siedzieć . Ciśnienie 145/90 tętno 100. Wzięłam 2 tabletki dopegytu i położyłam się . Usnęłam ale dawno tak tragicznie się nie czułam. Wstałam i lepiej. Ciśnienie 125/75.
Przed ciąża już na nadciśnienie się leczyłaś?

Do góry