reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Hej
U mnie wczoraj pojawiło się brązowe plamienie (nie dużo) . Dziś prawie wcale ale już mam czarne myśli. Pisałam do lekarza kazał zwiększyć duphaston.
W środę mam wizytę… zobaczymy… na pewno mam przeciążony organizm bo dużo pracy a poza tym chyba dzwigłam córkę wczoraj to też mogłoby być powodem plamienia …

Hej
U mnie wczoraj pojawiło się brązowe plamienie (nie dużo) . Dziś prawie wcale ale już mam czarne myśli. Pisałam do lekarza kazał zwiększyć duphaston.
W środę mam wizytę… zobaczymy… na pewno mam przeciążony organizm bo dużo pracy a poza tym chyba dzwigłam córkę wczoraj to też mogłoby być powodem plamienia …
Przez dużą część pierwszego trymestru pierwszej ciąży miałam brązowe lub nieco bardziej krwiste plamienia - nie brałam na to leków, nic się nie stało. Większość tych plamień nie jest groźna.

Ja po wizycie. Miły, ciepły i elegancki Pan Doktor. Bez słowotoku. Przesympatyczna Pani Położna. Karta ciąży założona, dzidziulek ma się dobrze, dziś 8+2.
Ja również po wizycie, dzidzia rośnie ma już raczki i nóżki 😍 i całe 1.56 cm, dziś 8+0 😀

Załączniki

• F6A6A8B1-7169-4DB5-A605-8C88DF4C885F.jpeg
    F6A6A8B1-7169-4DB5-A605-8C88DF4C885F.jpeg
    180,6 KB · Wyświetleń: 57
Taka ruda mieszanka. Coś między husky a malamutem. 30 kg psa. Mamy jeszcze jednookiego kota. Trochę wygląda jak żbik, bo jak na kota też jest spory.

U Nas na stanie rocza Lucy - Bernenski pies pasterski i 2 letnia Kora - owczarek staroniemiecki ( cała czarna ) ❤️ i 5 malutkich kotków i ich dwie matki -, przybłędy i tak są bo je karmię.

Ja dziś zjadłam obiad i się poczułam okropnie nie miałam siły stać , siedzieć . Ciśnienie 145/90 tętno 100. Wzięłam 2 tabletki dopegytu i położyłam się . Usnęłam ale dawno tak tragicznie się nie czułam. Wstałam i lepiej. Ciśnienie 125/75.

reklama
Ja dziś zjadłam obiad i się poczułam okropnie nie miałam siły stać , siedzieć . Ciśnienie 145/90 tętno 100. Wzięłam 2 tabletki dopegytu i położyłam się . Usnęłam ale dawno tak tragicznie się nie czułam. Wstałam i lepiej. Ciśnienie 125/75.
Przed ciąża już na nadciśnienie się leczyłaś?

Do góry