reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Ja dalej czuję się ciągle zmęczona i ciągle śpiąca 😴 rano to ledwo się mogę zwlec do pracy. Jakoś zleci i po powrocie do domu obowiązkowo drzemka po której jest jeszcze gorzej, bo czuję się jakbym jakaś chora była… jak dobrze, że mój mąż od tego roku zdecydował, że już nie będzie wyjeżdżał za granicę, bo przynajmniej syna na treningi wozi… byłam w dwóch ciążach i w żadnej nie czułam takiego zmęczenia. Może to znak, ze tym razem będzie dziewczynka 😍
Też się tak czułam większość czasu, wczoraj i dziś rano miałam fajny dzień z energią:) ale może jeszcze wszystko wrócić, mdłości zostały ze mną, ale chyba już się przyzwyczaiłam 😅 d za od u mnie 11 tydzień💕

reklama
U mnie dziś tak. :)

Załączniki

• c4711d49-99b3-4d74-8559-c482ded2b75b.jpeg
    c4711d49-99b3-4d74-8559-c482ded2b75b.jpeg
    21,8 KB · Wyświetleń: 56
Ja dziś po kontroli. Z dobrych wieści krwiak się pięknie wchłania i już jest właściwie ledwo widoczny.
Że złych - utrzymuje się tachykardia. Wiadomo, że więcej zobaczymy dopiero na prenatalnych, ale jeszcze w poniedziałek mam zrobić USG i akurat się zapisałam do ginekolog-perinatolog, także zobaczymy co ona powie w tym temacie.

Ja dziś po kontroli. Z dobrych wieści krwiak się pięknie wchłania i już jest właściwie ledwo widoczny.
Że złych - utrzymuje się tachykardia. Wiadomo, że więcej zobaczymy dopiero na prenatalnych, ale jeszcze w poniedziałek mam zrobić USG i akurat się zapisałam do ginekolog-perinatolog, także zobaczymy co ona powie w tym temacie.
Przykro mi, że musicie w tym okresie w takim stresie być :( mam nadzieję, że się trzymacie i nie wpływa to na Was bardzo. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Hej
U mnie wczoraj pojawiło się brązowe plamienie (nie dużo) . Dziś prawie wcale ale już mam czarne myśli. Pisałam do lekarza kazał zwiększyć duphaston.
W środę mam wizytę… zobaczymy… na pewno mam przeciążony organizm bo dużo pracy a poza tym chyba dzwigłam córkę wczoraj to też mogłoby być powodem plamienia …
Ja plamię na brązowo już tydzień (dziś 10+1 tc) ale póki co tylko po nocy …dziwnie . Mój gin w tym tyg jest na urlopie a wizytę mam w środę . Stresuje się tym.

reklama

Tachykardia u Ciebie czy maleństwa ?

Do góry