reklama
Przed ciąża już na nadciśnienie się leczyłaś?
Tak. 12 lat się leczę. Ale mam w ciul chorób.
sandera
Zaangażowana w BB
Będę musiała spróbowaćMoim kawowym odkryciem jest bezkofeinowa kapsułka z Nespresso. Ze spienionym mlekiem wchodzi jak złoto Na początku próbowałam ze zbożówką, ale na sam widok już mnie odrzuca
nieboniebieskie
Fanka BB :)
Dzień dobry, u mnie dziś zimno ale słońce więc może nastrój będzie lepszy. Ja właśnie doczlapalam się na pobranie krwi... 3 razy wymioty od nocy ale udało się bez bułeczki
fckathy
Dzień dobry, a u mnie wczoraj pierwszy raz wieczorem zauważyłam typowo ciążowe krągłości i dziś rano dalej są, wiec to mega pozytywne wydarzenie dla mnie, mocno budujące. Miło tak rozpocząć trzeci miesiącDzień dobry, u mnie dziś zimno ale słońce więc może nastrój będzie lepszy. Ja właśnie doczlapalam się na pobranie krwi... 3 razy wymioty od nocy ale udało się bez bułeczki
Nath096
Heej. Ja z rana też zauważyłam fajny zaokrąglony brzuszek,a że z rana to myślę, że to faktycznie dzidziusiowy tym razemDzień dobry, a u mnie wczoraj pierwszy raz wieczorem zauważyłam typowo ciążowe krągłości i dziś rano dalej są, wiec to mega pozytywne wydarzenie dla mnie, mocno budujące. Miło tak rozpocząć trzeci miesiąc
fckathy
No u mnie jest napięcie po bokach w pachwinach i wyżej, ktorego nigdy wcześniej nie miałam, wiec ewidentnie jest to sprawka boboHeej. Ja z rana też zauważyłam fajny zaokrąglony brzuszek,a że z rana to myślę, że to faktycznie dzidziusiowy tym razem
sandera
Zaangażowana w BB
Też mam już delikatnie zarysowany brzuszek waga poszła jakoś o pół kilo do przodu - ważę się zawsze rano. Cieszy mnie ten bebzik, bo taki widok na sobie widzę pierwszy raz w życiu i jak wcześniej wyglądałam bardzo niekorzystnie - przemęczona z mdłościami , tak wczoraj ujrzałam w sobie atrakcyjną kobietę
reklama
Ja dalej czuję się ciągle zmęczona i ciągle śpiąca rano to ledwo się mogę zwlec do pracy. Jakoś zleci i po powrocie do domu obowiązkowo drzemka po której jest jeszcze gorzej, bo czuję się jakbym jakaś chora była… jak dobrze, że mój mąż od tego roku zdecydował, że już nie będzie wyjeżdżał za granicę, bo przynajmniej syna na treningi wozi… byłam w dwóch ciążach i w żadnej nie czułam takiego zmęczenia. Może to znak, ze tym razem będzie dziewczynka