reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Dzień dobry, u mnie dziś zimno ale słońce więc może nastrój będzie lepszy. Ja właśnie doczlapalam się na pobranie krwi... 3 razy wymioty od nocy ale udało się bez bułeczki 😅🥰
Dzień dobry, a u mnie wczoraj pierwszy raz wieczorem zauważyłam typowo ciążowe krągłości i dziś rano dalej są, wiec to mega pozytywne wydarzenie dla mnie, mocno budujące. Miło tak rozpocząć trzeci miesiąc 😃

Dzień dobry, a u mnie wczoraj pierwszy raz wieczorem zauważyłam typowo ciążowe krągłości i dziś rano dalej są, wiec to mega pozytywne wydarzenie dla mnie, mocno budujące. Miło tak rozpocząć trzeci miesiąc 😃
Heej. Ja z rana też zauważyłam fajny zaokrąglony brzuszek,a że z rana to myślę, że to faktycznie dzidziusiowy tym razem 😊

Ja wieczorem mam już typowo ciążowy, rano jeszcze mogę zapiąć spodnie🙂 Beta szybuje, bo moje tabletki na mdłości pomagają tak w 70%.

Też mam już delikatnie zarysowany brzuszek 💕 waga poszła jakoś o pół kilo do przodu - ważę się zawsze rano. Cieszy mnie ten bebzik, bo taki widok na sobie widzę pierwszy raz w życiu🩷 i jak wcześniej wyglądałam bardzo niekorzystnie - przemęczona z mdłościami , tak wczoraj ujrzałam w sobie atrakcyjną kobietę😅

reklama
Ja dalej czuję się ciągle zmęczona i ciągle śpiąca 😴 rano to ledwo się mogę zwlec do pracy. Jakoś zleci i po powrocie do domu obowiązkowo drzemka po której jest jeszcze gorzej, bo czuję się jakbym jakaś chora była… jak dobrze, że mój mąż od tego roku zdecydował, że już nie będzie wyjeżdżał za granicę, bo przynajmniej syna na treningi wozi… byłam w dwóch ciążach i w żadnej nie czułam takiego zmęczenia. Może to znak, ze tym razem będzie dziewczynka 😍

Do góry