reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Ja po wizycie w czwartek. Wszystko w porządku, maluch rośnie, ma już 2 cm. Termin z USG na 20 maja ( z miesiączki na 19, za to na ostatnim USG było na 15 i to mnie zmartwiło że przyhamował z wzrostem). Następna wizyta 7 listopada. Mam już porobić wszystkie badania i krzywą niestety.

reklama
Co tu taka cisza? 😊 Jak samopoczucie przy niedzieli? U nas pogoda paskudna, zachęca jedynie do leżenia w łóżku 🙈🙈

Od wczoraj mam takie dziwne poczucie pełności w podbrzuszu i kłucia. Na papierze przy podcieraniu śluz raz jest przezroczysty a innym razem tak lekko zabarwiony na żółto/zielono. Ciężko mi doprecyzować... próbowałam nawet zdjęcie zrobić ale w aparacie wychodzi mleczny kolor, czyli taki jak może być w ciąży 🙈 więc już sama zgłupiałam... objawów typowej infekcji nie mam, żadnego swędzenia, pieczenia, zapachu. Mój gin nie jest dostępny obecnie pod telefonem i nie wiem czy się martwić że to infekcja czy co

ale mam dziś zły dzień. Jestem jakaś słaba, rano głowa bolała potem zaczęło być mi niedobrze. Dziś 1 raz nie dałam rady zjeść obiadu. Roslo mi to w buzi , masakra 😞

ale mam dziś zły dzień. Jestem jakaś słaba, rano głowa bolała potem zaczęło być mi niedobrze. Dziś 1 raz nie dałam rady zjeść obiadu. Roslo mi to w buzi , masakra 😞
Ja dziś wstałam po 10 :) jakoś znośnie się czułam ale w momencie szykowania rosołu włożenia naczyń do zmywarki i posprzątania w lodówce ścięło mnie z nóg. Więc leżę :) miałam posprzątać bo mój mi sprząta ale muszę po swojemu :) gdy by nie to zmęczenie to chociaż mi tak non stop nie dobrze :)

Ja dziś wstałam po 10 :) jakoś znośnie się czułam ale w momencie szykowania rosołu włożenia naczyń do zmywarki i posprzątania w lodówce ścięło mnie z nóg. Więc leżę :) miałam posprzątać bo mój mi sprząta ale muszę po swojemu :) gdy by nie to zmęczenie to chociaż mi tak non stop nie dobrze :)
Mnie rozłożyło na pół dnia. Leżałam w łóżku, a teraz odliczam do 21, aż dzieci pójdą spać.

U mnie to samo. Cały dzień bym leżała 😅 u mnie dyskomfort na żołądku, uczucie pełności i takiej cofki🤣🤣 Ale apetyt mam, nawet teraz zrobilismy domowe kino, najedzona a ja marze o swiezym chlebie ciepłym z masłem i solą 🤣

reklama
O to ja dziś podobnie się czuje. I od wczoraj okropnie chce mi się spać. Non st.
Niechcący kliknęłam wczoraj zapis a później przez dłuższy czas miałam pracę konserwacyjne i nic nie mogłam poprawić.
Miało być tak...

O to ja dziś podobnie się czuje. I od wczoraj okropnie chce mi się spać. Non stop.
Leze u córki (2 latka) w pokoju i wegetuje, nawet nie mam siły reagować jak coraz to większy bałagan robi, w sumie to wolę się nie odzywać bo jeszcze przyniesie mi stos Jadzi Petelek, a nie mam na czytanie siły.
Nie wyjelam wczoraj mięsa więc na obiad były parówki, dałam radę 2 wcisnąć. Ogólnie cały tydzień mąż gotował bo mnie cofało na widok mięsa.
Ja bym zjadła świata bułeczkę z setek i pomidorem cały tydzień jem to na śniadanie ale w niedzielę brak swiezych bułek.

Ostatnia edycja:
Do góry