reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Ja tam trochę nie ogarniam jednego. Chodzimy do tych lekarzy. Ja tez mam ograniczone zaufanie, ale skoro jest do wykonania jakieś badanie to nie wyobrażam sobie z niego rezygnować. Wynik też jest potem szczegółowo omawiany i to 2 razy, z lekarzem wykonującym i prowadzącym. Badanie nie jest inwazyjne, więc o co chodzi?
Jak idzie się do lekarza będąc chorym to też ze strachu rezygnujecie z części badań?
Jeżeli o mnie chodzi to na chwilę obecną chcemy i tak robić amniopunkcję mikromacierzy więc po co mi Pappa ?
Ale pewnie zrobię bo co mi zależy …wynik i tak mniej więcej znam a ufać nie ufam .

reklama
Ja tam trochę nie ogarniam jednego. Chodzimy do tych lekarzy. Ja tez mam ograniczone zaufanie, ale skoro jest do wykonania jakieś badanie to nie wyobrażam sobie z niego rezygnować. Wynik też jest potem szczegółowo omawiany i to 2 razy, z lekarzem wykonującym i prowadzącym. Badanie nie jest inwazyjne, więc o co chodzi?
Jak idzie się do lekarza będąc chorym to też ze strachu rezygnujecie z części badań?
To nie o to że chcemy rezygnować czy nie ale te badania są niedokładne, mało przejrzyste. Taka sobie statystyka. Dużo dziewczyn po tej pappie stresuje się i płaci za badania genetyczne typu sanco.

Hej dziewczyny, nasza jednocentymetrowa dzidzia pozdrawia ze 142 uderzeniami serduszka na minutę 🥹
Super, gratuluję 😊 Twój lekarz chyba ma fajne usg, bo ja dzisiaj liczyłam na trochę lepszy obraz, dzidzia prawie 2cm a na usg to tylko taka plamka 😁

Załączniki

• IMG-20241011-WA0009.jpeg
    IMG-20241011-WA0009.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 77
Super, gratuluję 😊 Twój lekarz chyba ma fajne usg, bo ja dzisiaj liczyłam na trochę lepszy obraz, dzidzia prawie 2cm a na usg to tylko taka plamka 😁
Gratulacje!!! Z tego co widzę, to u Ciebie tez spoko sprzęt, tylko chyba po prostu nie było przybliżenia 😅 u mnie jak najechała na jajniki to była jedna wielka plama, a mam obecnie 11 cm torbiel na jednym, wiec nie wiem, czy ten sprzęt rzeczywiście super 😅 ale serduszko i dzidzie było widać wyraźnie to najważniejsze :))

reklama
Dziewczyny, macie doświadczenie z antybiotykiem Monural w 1 trymerze? Wyszły mi leukocyty w moczu i bardzo liczne bakterie. Lekarz przepisał na to właśnie Monural.

Do góry