reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Ja miałam nie karmić wcale (z synem byłam KPI), a teraz chciałabym w tandemie 😂
U mnie tandem by odpadał, to nie dla mnie, przy drugim po 2 miesiącach też rozważam kpi, zobaczymy 😁😁 A dziewczyny wy też macie takie kłucia jajnika i śluz taki kremowy, ecru? Jestem 2 dni przed terminem miesiączki I znowu sie zestresowalam

Witam się dziewczyny nieśmiało. Czytam Was od początku,ale dopóki nie zobaczę na usg serduszka to nie potrafię się cieszyć 😔
Mam 35 lat, na pokładzie 14miesięcznego synka. Aktualnie jestem w 5+4. Byłam w minioną środę u lekarza, ale widać było tylko malutki pecherzyk ciążowy. Według lekarza odpowiedni do wieku ciąży. Cały czas mam czarne myśli że będzie coś nie tak. W 1 ciąży jakoś od początku czułam że jest wszystko dobrze. Kolejną wizytę mam 20 września i chyba oszaleję do tego czasu. I tak jak tutaj niektóre z Was pisały, stale macam cycki czy bolą i doszukuje się objawów 🙄
O, to nie jestem sama na "geriatrii"🤣🤣🤣 ja też z najlepszego rocznika '88 😁
To w sumie super, mam nadzieje ze przy drugim dziecku jak będę karmic sutki będą mniej wrażliwe. Że starsza mialqm az popękane na poczatku.
Emmmm.... Pierwszego syna odstawiłam niedługo przed drugą ciążą, ale sutki przez ten czas zdążyły się odzwyczaić niestety. I do tego drugi syn nie umiał chwytać, ja nie umiałam go przystawiać i też miałam całe poranione sutki. Ale u Ciebie może być inaczej🙂
Ja miałam nie karmić wcale (z synem byłam KPI), a teraz chciałabym w tandemie 😂
Też bym chciała 🙂 liczę na to, że starszak będzie świetnym sposobem na nawał🤪 no chyba, że się sam odstawi w okolicy 20 tc

reklama
Do góry