Aaa1922
Zaciekawiona BB
A moja księżniczka wstała o 5:15Dzien dobry dziewczyny, widzialam, ze juz mamy watek prywatny U nas dzis pobudka o 6, mlody zdecydowanie zmiane czasu ma gdzies
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moja księżniczka wstała o 5:15Dzien dobry dziewczyny, widzialam, ze juz mamy watek prywatny U nas dzis pobudka o 6, mlody zdecydowanie zmiane czasu ma gdzies
Korzystasz z niej standardowo, czyli leżysz przez kilkanaście minut ? Czy w ciąży delikatniej jakos?Chyba najlepiej skonsultować się ze swoim lekarzem, mi lekarka mówiła, że mata może w 3 trymestrze wywołać przedwczesne skurcze, wiec w 3cim nie mam używać, a do tego czasu mogę. No chyba, że coś by sie dziala wczesniej typu skaracanie szyjki itd.
Moja o 7 ale w nocy jak się obudziła o 2 tak chyba walczyłam do 4. Czuje się jak na kacu. Już się nie łudzę,że to dziecko będzie kiedykolwiek względnie spać.A moja księżniczka wstała o 5:15
Nie korzystam codziennie tylko jak mnie cos boli po nocy klade sie na kilka minutKorzystasz z niej standardowo, czyli leżysz przez kilkanaście minut ? Czy w ciąży delikatniej jakos?
Mam to samo moja ma 3,5 roku i dalej się budzi co noc. Generalnie jest mocno wymagająca. Mam nadzieję, że dzidzia w brzuchu nie pójdzie w ślady siostryMoja o 7 ale w nocy jak się obudziła o 2 tak chyba walczyłam do 4. Czuje się jak na kacu. Już się nie łudzę,że to dziecko będzie kiedykolwiek względnie spać.
Ja sobie w życiu tego spania aż tak nie wyobrażałam. Ale teraz i tak lepiej mając 3 miesiące dosyć noce liche to w dzień żadnej drzemkiMam to samo moja ma 3,5 roku i dalej się budzi co noc. Generalnie jest mocno wymagająca. Mam nadzieję, że dzidzia w brzuchu nie pójdzie w ślady siostry
Naleśniki, racuchy z jabłkiem, placki ziemniaczane, wytrawne gofry, pizza, tosty z serem, soczewiaki, kotlety z jajka, wszelkie sałatki, makaron z sosem np z pieczarek czy pomidorowymdziewczyny jakieś pomysły na obiad bez mięsa?