reklama
kalina.kalina
Fanka BB :)
A mi dziś wróciły wymioty...
Jak ten pierwszy trymestr sie dłuży przez takie złe samopoczucie
Jak ten pierwszy trymestr sie dłuży przez takie złe samopoczucie
Ja dziś mam ciężki dzień. Synek przyniósł rota z przedszkola. Źle znosi i jeszcze wszystkich zaraził. Ja dziś ledwo żyje. Do tego rano po siku miałam mały ślad krwi że śluzem na papierze , najpierw spanikowałam, już miałam jechać na IP, ale stwierdziłam że będę obserwować i więcej nie było. Nie wiem czy dobrze robię bo wizyta dopiero 7 listopada, ale nie chcę się nakręcać że coś się dzieje.
Na tym etapie na IP nic nie zrobią, bo leczenie skuteczność leczenia plamień jest porównywalna do placebo. Możesz za to sprzedać jakiejś dziewczynie w ciąży rotaJa dziś mam ciężki dzień. Synek przyniósł rota z przedszkola. Źle znosi i jeszcze wszystkich zaraził. Ja dziś ledwo żyje. Do tego rano po siku miałam mały ślad krwi że śluzem na papierze , najpierw spanikowałam, już miałam jechać na IP, ale stwierdziłam że będę obserwować i więcej nie było. Nie wiem czy dobrze robię bo wizyta dopiero 7 listopada, ale nie chcę się nakręcać że coś się dzieje.
Jak się bardzo stresujesz, to może po prostu przyspiesz wizytę?
nieboniebieskie
Fanka BB :)
Ja dziś też śluz podbarwiony brązowym plamieniem
wzięłam duphaston 3* i magnez i nie wiem... Na IP nie pojadę bo i tak nic nie zrobią a mogą położyć... Już chyba wychodzę z założenia że i tak nie będą wstanie nic więcej zrobić niż ja zrobiłam...

reklama
Realnie nic więcej nie zrobią. Ale takie plamienia często nie zwiastują niczego złego.Ja dziś też śluz podbarwiony brązowym plamieniemwzięłam duphaston 3* i magnez i nie wiem... Na IP nie pojadę bo i tak nic nie zrobią a mogą położyć... Już chyba wychodzę z założenia że i tak nie będą wstanie nic więcej zrobić niż ja zrobiłam...