reklama
fckathy
Fanka BB :)
O super szukałam takiej i nie znalazłamWrzucam też tabelkę z wymiarami płodu w poszczególnych tygodniach. Ja lubię do niej wracać. Może komuś też pomoze.
Zobacz załącznik 1667274
Lea2022
Moderator
Ty to jednak lubisz życie na krawędziPije kawę. Kiedy kawa wróci?
Lea2022
Moderator
Ty to się w ogóle do szpitala nie wybierasz, nie?Ja trochę zazdroszczę podejścia z UK. Zwłaszcza porodu i wyjścia do domu po kilku godzinach
Lea2022
Moderator
Wspaniale Nasza Moderatorko. Ogarniaj. Między drzemkamiCześć dziewczyny co do moderatora zgłaszam się i tak większość dni spędzam w biurze więc będę miała czas (gorzej z samopoczuciem). Wczoraj miałam wizytę z położna (badanie krwi i moczu) nic ciekawego - rodzę w UK i jest tu inne podejście i przespałam resztę dnia (w pracy też )
Lea2022
Moderator
Hej, ale przecież to lekarz jest dla Ciebie, nie Ty dla lekarza... Rób ile jesteś w stanie, mów prawdę, a lekarz będzie pracował na zastanym materiale.Hejka mdłości nie odpuszczają i brak energii również a do lekarza na 10.40... co najgorsze jutro mam do tego lekarza co wystawił skierowanie na badania i nie dam rady bez bułki w nocy.. i już się stresuje...
Lea2022
Moderator
Ja bym proponowała już, ale niech nasza Moderatorka decyduje @encepence95Hej. Ja jak zwykle trochę mdłości z rana i już jest ok. Mam nadzieję,że tak zostanie. Na wieczór wizyta u fizjoterapeuty z córką,mam nadzieję,że nie zaśnie w aucie ,a potem będziemy bawić do polnocy
Jest prawie połowa października więc proponuję,żebyśmy ustały termin kiedy zamykamy grupę,każdy będzie mógł się określić czy zostaje i chce kontynuować znajomość
Tak swoją drogą jak czytam ile płacicie za wizyty to mnie słabi,ja za wizytę u mojej gin place 200zl. A w poprzedniej ciąży 180zl. Ale może też przez to,że mała mieścina,nie wiem.
Lea2022
Moderator
Tak, 600-800 to taka standardowa cena z usg w Warszawie.Koleżanka płaciła 650, także mój jest z tych tańszych
Jakbym miała czas, to rozważyłabym chodzenie na NFZ.
kalina.kalina
Fanka BB :)
Też myślę ze już możnaJa bym proponowała już, ale niech nasza Moderatorka decyduje @encepence95
reklama
Lea2022
Moderator
Jaki masz detektor?Znalazłam tętno maluszka 166 . Ale cudownie podsłuchac bobasa