reklama
Nath096
Fanka BB :)
Hej. U mnie prawie 9tc i zaczęły się mdłości. Wczoraj i dziś też zastanawiam się czy śniadanie zostanie na swoim miejscu. Miałam nadzieję, że mnie to już ominęło ...
Pytanie takie z ciekawości - korzystacie z pierwszeństwa w laboratoriach ?
sandera
Zaangażowana w BB
Witaj ! Jak się czujesz? Pierwsza ciąża czy kolejna?Czas na przywitanie się, dołączam do Was, majowych mam
sandera
Zaangażowana w BB
Hej. U mnie prawie 9tc i zaczęły się mdłości. Wczoraj i dziś też zastanawiam się czy śniadanie zostanie na swoim miejscu. Miałam nadzieję, że mnie to już ominęło ...
Pytanie takie z ciekawości - korzystacie z pierwszeństwa w laboratoriach
Mercy89
Jak w diagnostyce jest bilecik dla ciężarnych to biorę, ale tak to korzystałam dopiero w ostatnich dwóch miesiącach ciąży jak stanie faktycznie było męcząceHej. U mnie prawie 9tc i zaczęły się mdłości. Wczoraj i dziś też zastanawiam się czy śniadanie zostanie na swoim miejscu. Miałam nadzieję, że mnie to już ominęło ...
sandera
Zaangażowana w BB
U mnie chyba pierwszy dzień, gdzie te mdłości troszkę słabsze Będę korzystać z pierwszeństwa jak będę miała już brzuszek ciężki i nie będzie łatwo się poruszać z dodatkowymi kg. Narazie nie ma takiej potrzeby. Ale w jednym labie były numerki do pobrania i tam była opcja w ciąży i faktycznie byłam o wiele szybciej wywołana niż partner, który przyszedł ze mną.
Fifonka
W tej nie miałam okazji. W poprzedniej korzystałam jak potrzebowałam. Jak nie to grzecznie czekałam.Hej. U mnie prawie 9tc i zaczęły się mdłości. Wczoraj i dziś też zastanawiam się czy śniadanie zostanie na swoim miejscu. Miałam nadzieję, że mnie to już ominęło ...
Częściej niż w labo zdarzało mi się w sklepach korzystać bo siedzieć i chodzić mogłam. Ale stanie było ciężkie. A w labo zawsze jakieś krzesełko wolne było.
Nath096
Ja też zawsze czekałam ,chyba raz skorzystałam pod koniec ciąży jak już ten brzuch mi ciążył i chciałam mieć szybko pobieranie z głowy. A teraz to nie wiem jak będzie ,jak będzie okazja do chyba będę korzystać,żeby szybciej wrócić do dziecka i nie zbierać zarazków z przychodni. A swoją drogą jak ten raz skorzystałam z pierwszeństwa to uslyszalam od pani w kolejce,że skoro nie mogę tu wystać to może nadaje się na porodówkę,a nie do laboratorium ,albo że przecież krzesełka są na drugim końcu przychodni mogłabym usiąść
reklama
justynam90
Początkująca w BB
Z korzystaniem z pierwszeństwa jest różnie.
Jeśli czuję się słabo to od razu po wejściu pytam czy ktoś z Państwa przede mną korzysta z pierwszeństwa i czy nie mają nic przeciwko jeśli w ciąży wejdę bez kolejki. Z reguły nie ma problemu. Jeśli trafię na punkt gdzie jest jedna osoba przede mną a czuję się ok to czekam te 2-3 minuty.
Ja mam większy problem z czekaniem w kolejce w pierwszym trymestrze niż w trzecim
Jeśli czuję się słabo to od razu po wejściu pytam czy ktoś z Państwa przede mną korzysta z pierwszeństwa i czy nie mają nic przeciwko jeśli w ciąży wejdę bez kolejki. Z reguły nie ma problemu. Jeśli trafię na punkt gdzie jest jedna osoba przede mną a czuję się ok to czekam te 2-3 minuty.
Ja mam większy problem z czekaniem w kolejce w pierwszym trymestrze niż w trzecim