Cholesterol w ciąży może być podwyższony i nie trzeba się tego mocno bać.Ja bym jeszcze dodała, że dbanie o poziom D3 i cholesterol ze względu na łożysko
Przy tabletka antykoncepcyjnych również
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cholesterol w ciąży może być podwyższony i nie trzeba się tego mocno bać.Ja bym jeszcze dodała, że dbanie o poziom D3 i cholesterol ze względu na łożysko
Lekko tak, ja bardziej mówię o poziomach, których nie uznajemy za fizjologięCholesterol w ciąży może być podwyższony i nie trzeba się tego mocno bać.
Przy tabletka antykoncepcyjnych również
U mnie pojawiły się takie delikatne plamienia, spanikowałam i poleciałam do ginekologa. Okazało się, że to z nadżerki po stosunku.Dziewczyny wczoraj i dziś po nocy miałam delikatne plamienia brązowe (dosłownie dwie kropeczki ) później w ciągu dnia bez śladu , dzisiaj jeszcze nie wiem jak będzie ale po nocy też leciutkie brązowe plamki . Trochę mam stres. Któraś tak ma ?
Ja jeszcze żadnych witamin nie biorę prócz kwasu foliowego. W poprzednich ciążach dopiero od 2 trymestru dr kazał brać witaminy.
Mój zestaw:Dziewczyny a co suplementujecie? Jak dowiedziałam się o ciąży poszłam do pierwszej lepszej apteki i Pani dała mi Femibion.
o ja teżPueria uno.
Solgar Prenatal Nutrients - bardzo dobry skład moim zdaniemDziewczyny a co suplementujecie? Jak dowiedziałam się o ciąży poszłam do pierwszej lepszej apteki i Pani dała mi Femibion.
Jeśli chodzi o glukozę to ja w poprzedniej ciąży kupiłam w aptece o smaku cytrynowym i była trochę jak taka lemoniada. Zdecydowanie lepsza niż ta zwykła.