reklama
fckathy
Fanka BB :)
To ja się podkleję, u mnie dziś również wizyta zaliczona, serduszko na zoomie biło jak szalone, zwruszajacy był to widok dzidzia 2.5 mm wg transferu 6+0, wg CRL 5+6, wiec pewnie termin 29 maja, ale liczę, ze się uda wstrzelić w 25.05.25Hejka, ja po wizycie. Jest zarodek i serduszko. Termin mam na dzień mamy
Dziś 6t3d. Więc pewnie rozpakuje się na końcu bo córkę miałam porod wywoływany w 41 tygodniu
Załączniki
Roksiemi
A czemu 25.05? Jakaś szczególna data?To ja się podkleję, u mnie dziś również wizyta zaliczona, serduszko na zoomie biło jak szalone, zwruszajacy był to widok dzidzia 2.5 mm wg transferu 6+0, wg CRL 5+6, wiec pewnie termin 29 maja, ale liczę, ze się uda wstrzelić w 25.05.25
myślę, że pewnie chodzi o to że fajnie wizualnie wygląda 25.05.2025A czemu 25.05? Jakaś szczególna data?
Roksiemi
A no tak, wybaczcie. Ja juz powinnam w spankomyślę, że pewnie chodzi o to że fajnie wizualnie wygląda 25.05.2025
fckathy
Dokładniemyślę, że pewnie chodzi o to że fajnie wizualnie wygląda 25.05.2025
no niestety teraz już nie nadają takich peseli jak my mieliśmy czyli na początku data urodzin. Moi synowie już mają w cały świat pesele… przez to trudniej zapamiętaćJa myślę że chodzi o fajny PESEL 252525...
kalina.kalina
Ja mialam wczoraj wizytę, ale nie miałam kiedy napisać. Ginekolog mnie uspokoiła. Jak jej pokazałam kartę z izby to powiedziała, na pewno na izbie pani to powiedzieli, ale powtórzę, krwiaki i krwawienia w 1 trymestrze ciąży zdarzają się często i w większości przypadków nie zagrażają ciazy. Ja odp, że na izbie usłyszałam coś odwrotnego, że krwiak i wolne bicie serca nie wróży dobrze tej ciazy. A ona się uśmiechnęła (już robiła usg), nie wiem po co panią tak straszą bo stres nie jest pani w ogóle potrzebny.
Powiedziała, że jest serduszko i bije rytmicznie i tyle na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o serduszko nas interesuje.
W szpitalu mają stary sprzęt, a zarodek malutki więc łatwo się pomylić, nie mogło w pon być tam jak lekarz wpisał 6+0 bo znaczyłoby że 2 września doszło do zapłodnienia, a ja byłam na wizycie u nien 3go i byłam przed owulacja. Wg jej pomiarów dopiero wczoraj było 6+0 i to się zgadza z poprzednia wizyta.
Duphaston powiedziała że nie jest konieczny, ale mogę dokończyć opakowanie tyle że mam brać 2 razy po 1 a nie 3 razy dziennie. To drugie odstawić. Krwiak jest, ale jest nieduzy. Kontrola za 2 tyg.
Powiedziała, że jest serduszko i bije rytmicznie i tyle na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o serduszko nas interesuje.
W szpitalu mają stary sprzęt, a zarodek malutki więc łatwo się pomylić, nie mogło w pon być tam jak lekarz wpisał 6+0 bo znaczyłoby że 2 września doszło do zapłodnienia, a ja byłam na wizycie u nien 3go i byłam przed owulacja. Wg jej pomiarów dopiero wczoraj było 6+0 i to się zgadza z poprzednia wizyta.
Duphaston powiedziała że nie jest konieczny, ale mogę dokończyć opakowanie tyle że mam brać 2 razy po 1 a nie 3 razy dziennie. To drugie odstawić. Krwiak jest, ale jest nieduzy. Kontrola za 2 tyg.
reklama
kalina.kalina
A w jakim są wieku? Moja dwulatka ma datę urodzin tylko zamiast miesiaca 11 ma 31no niestety teraz już nie nadają takich peseli jak my mieliśmy czyli na początku data urodzin. Moi synowie już mają w cały świat pesele… przez to trudniej zapamiętać