reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Mam wyniki bety. Spada.
Więc chyba się pożegnam. Miło było mi spędzić z wami ten miesiąc, mam nadzieję, że spokojnie dotrwacie do maja 😊 trzymam kciuki za wszystkie wasze fasolki🥰 może zajrzę jeszcze kiedyś, sprawdzę co u was😉
Tak sobie jeszcze pomyślałam, że w wątku marcówek Pani, która tamten wątek założyła, też straciła ciąże, taki ciekawy zbieg okoliczności...
Przykro mi.
Będziesz czekała na krwawienie czy wybierasz się do szpitala?

reklama
Mam wyniki bety. Spada.
Więc chyba się pożegnam. Miło było mi spędzić z wami ten miesiąc, mam nadzieję, że spokojnie dotrwacie do maja 😊 trzymam kciuki za wszystkie wasze fasolki🥰 może zajrzę jeszcze kiedyś, sprawdzę co u was😉
Tak sobie jeszcze pomyślałam, że w wątku marcówek Pani, która tamten wątek założyła, też straciła ciąże, taki ciekawy zbieg okoliczności...
Bardzo mi przykro 😟

spokojnie, ja w poprzedniej ciąży też miałam krwiaka i dużo dziewczyn ma. To o niczym nie przesądza jeszcze
3.8mm to maleństwo. W szpitalu słaby sprzęt często jest to pewnie miał problem żeby dobre zdjęcie zrobić żeby było wszystko widać. Te serduszko to też ledwo zaczęło bi (max 2 dni wczesniej) więc ma prawo jeszcze bić wolno.
Myślę że trafiłaś na konowała bez grama empatii.
Naprawdę myślę, że wszystko będzie ok, choć pewnie na twoim miejscu najbardziej uspokoiłoby mnie dopiero kolejne usg.
Tez mi się tak wydaje, brzmi jakbyś niestety miała do czynienia z kimś, kto nie powinien wykonywać tego zawodu.
Dzięki, podniosłyście mnie na duchu.

Mam wyniki bety. Spada.
Trzymaj się. Trzymam kciuki, żeby nie było żadnych komplikacji.

Mam wyniki bety. Spada.
Przykro mi 😥

Alergia 🤧
Czy któraś z Was boryka się z alergią ?
Mnie teraz zaczęło coś uczulać , doraźnie brałam tabletki na alergię a nawet wyziewy . Teraz się boję chociaż wczoraj wzięłam Hitaxe bo mózg bym wyłuskała . Jeżeli któraś bierze leki to jakie?

Mam wyniki bety. Spada.
Przykro mi bardzo :(

reklama
Dzięki, podniosłyście mnie na duchu.
Słuchaj, ja jestem 5+5 i dzis dopiero po raz pierwszy ujawnił się YS z zarodkiem. W czwartek byłam na wizycie 5+0 i był sam pęcherzyk ciążowy. Na wizytę, aby potwierdzić tętno TRZECH!!! lekarzy kazało się umówić pod koniec przyszłego tygodnia, czyli jak będę 7+0/ 7+1. Mysle, ze tutaj naprawdę to serduszko o niczym nie świadczy na takim wczesnym etapie. Nie wiem, czy miałaś je już wcześniej wykryte, ale jeżeli nie to jest duża szansa, ze to jest w ogóle jego pierwszy dzień wykrywalności.

Na spokojnie. Pamiętaj tylko, ze jeżeli bierzesz jakies leki na rozgrzeszenie krwi typu acard/ clexane/ neoplatonizmu to chyba dobrze by było odstawić (oczywiście przy konsultacji z lekarzem, a nie ze mna 😅)

Do góry