reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

Dziewczyny. Mnie bardzo, dojeżdża ta ciaza. Nie. Dość że fizycznie czuje się bardzo słabo, to psychiki swojej już totalnie nie ogarniam. Mam ogromnego doła... nie mam pojęcia skąd się to bierze. Teraz 8 tydzuen,a mi już brzuch wywala... pewnie wzdęcia, ale już siw nie dopinam w spodnie... zamiast zajmować się synkiem to puszczam mu bajki. Nie mam na nic siły.. :(

reklama
Dziewczyny. Mnie bardzo, dojeżdża ta ciaza. Nie. Dość że fizycznie czuje się bardzo słabo, to psychiki swojej już totalnie nie ogarniam. Mam ogromnego doła... nie mam pojęcia skąd się to bierze. Teraz 8 tydzuen,a mi już brzuch wywala... pewnie wzdęcia, ale już siw nie dopinam w spodnie... zamiast zajmować się synkiem to puszczam mu bajki. Nie mam na nic siły.. :(
Ja najchętniej całe dnie bym leżała w łóżku... I w sumie jak jestem w domu to leże. Mój syn ma już swój świat więc chociaż tutaj z jednej strony mam trochę oddechu. Moja psychika jest też... Rozstrojona to mało powiedziane.

Witaj w klubie... Dziś konkretnie mnie dojechało.

Nie przejmuj się, ja też mam wrażenie, że już mam brzuch jak w 4-5 miesiącu. Spodnie też mnie gniotą, a na pasku dwie dziurki luźniej 😂😂

reklama
Do góry