Do tego za kazdym razem niemal jak je, to jej sposob jedzenia wyglada tak, ze po kazdej lyzeczce w buzi laduje raczka lub sliniak. I zaraz ta reka brudzu ubranie i wszystko jest wypackane haha Chyba jakis kombinezon do jedzenia jej potrzebny, bo nawet nie wiem, czym odplamiac te wszystkie marchewkowe plamy
reklama
caltha
Fanka BB :)
Kup taki z rękawami śliniak, np. z Ikea, ale na allegro jest tego pełno.Do tego za kazdym razem niemal jak je, to jej sposob jedzenia wyglada tak, ze po kazdej lyzeczce w buzi laduje raczka lub sliniak. I zaraz ta reka brudzu ubranie i wszystko jest wypackane haha Chyba jakis kombinezon do jedzenia jej potrzebny, bo nawet nie wiem, czym odplamiac te wszystkie marchewkowe plamy
Jetkaa
Na mojego oskiego nie dziala absotultnie paracetamol.. Tylko ibufen a najlepiej to mokra szmatka
Dziewczyny my jesteśmy przyszykowani ubranka oskiego w domku, wszystko poprane jutro musze posciel mu poprasowac i ubrac ubranko do odbioru naszykowane.. Pulsoksymetr,tlen,pompa do hiperki czeka. Jutro nam dzadza pompe do mleka.. Noi wiadomo recepty na leki,i mleko.. Dobrze ze za hormon nie bedziemy placic bo jejku...
Dziewczyny my jesteśmy przyszykowani ubranka oskiego w domku, wszystko poprane jutro musze posciel mu poprasowac i ubrac ubranko do odbioru naszykowane.. Pulsoksymetr,tlen,pompa do hiperki czeka. Jutro nam dzadza pompe do mleka.. Noi wiadomo recepty na leki,i mleko.. Dobrze ze za hormon nie bedziemy placic bo jejku...
O kurczę! Jest tego trochę ale najważniejsze, że spędzicie święta wszyscy razem ! A Ty napewno sobie poradzisz lepiej niż ktokolwiek [emoji6]
Jak dziewczyny pisza....mozna ibuprom. Po cc w szpitalu nam dawali. Podobno sie zmienilo, bo 8 lat temu tylko paracetamol.Nie próbowałam z racji tego że kp to tylko paracetamol wskazany. Nie wiem co mnie dopadło lekarz twierdzi że mam objawy grypy wirusowej.
@Jetkaa ....wspaniale wiesci....baaardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Oskiego!
U nas jutro kontrola u lekarza...chyba nie pisalam (bo mlyn i szpital w domu) ale skonczylo sie antybiotykiem to Igorowe zapalenie oskrzeli. Za wolno na tych wziewach mu przechodzilo i niestety decyzja o antybiotyku. Ale juz duzo lepiej
Wczoraj podalam Igorowi troche zoltka z jaja na twardo....alez sie dopominal. I po zdjeciach @caltha odwazylam sie i zajada juz chlebek, chrupki,gotowana marchewke
Załączniki
caltha
Ale boska mina, się zakochałam.Jak dziewczyny pisza....mozna ibuprom. Po cc w szpitalu nam dawali. Podobno sie zmienilo, bo 8 lat temu tylko paracetamol.
@Jetkaa ....wspaniale wiesci....baaardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Oskiego!
U nas jutro kontrola u lekarza...chyba nie pisalam (bo mlyn i szpital w domu) ale skonczylo sie antybiotykiem to Igorowe zapalenie oskrzeli. Za wolno na tych wziewach mu przechodzilo i niestety decyzja o antybiotyku. Ale juz duzo lepiej
Wczoraj podalam Igorowi troche zoltka z jaja na twardo....alez sie dopominal. I po zdjeciach @caltha odwazylam sie i zajada juz chlebek, chrupki,gotowana marchewke Zobacz załącznik 926664
Mojej starszej teraz na sterydach z oskrzeli zeszło na płuca i ma pierwszy antybiotyk.
reklama