reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Jak wyszły ząbki. Tak naprawdę to nawet na początku karmienia nie byłam tak zgryziona jak teraz
Moja córcia też czasami przygryzie mi sutek , ale to sporadycznie najczesciej jak przysypia i cyc jej z buzi ucieka lub jak nie jest głodna i tylko cyca "do zabawy"chce..
Mam jeszcze dwóch synów i każdego kp dobrze ponad rok i żaden mi skutków nie gryzł.
Normalnie aż tridno coś mi doradzić .
(Ja swojej mówię stanowczym głosem Laura nu nu nie wolno gryźć .Patrzy zdziwiona o co starej chodzi o_Oi jak przygryza znowu, to ja swoje daję jej sygnał że ma tak nie robić .Na moją pierdułkę to działa ) .

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny karmiłam i karmię lekarz wręcz każe karmić, tylko nie w najwyższej gorączce trochę zbić i wtedy. Strasznie się czuję gorączkuje powyżej 39st i ciężko mi zbić tą gorączkę, najlepiej działają okłady. Jak jeszcze jutro tak będzie to znowu mam się zgłosić.

Jetkaa i Caltha super wieści.

Dzięki dziewczyny karmiłam i karmię lekarz wręcz każe karmić, tylko nie w najwyższej gorączce trochę zbić i wtedy. Strasznie się czuję gorączkuje powyżej 39st i ciężko mi zbić tą gorączkę, najlepiej działają okłady. Jak jeszcze jutro tak będzie to znowu mam się zgłosić.

Jetkaa i Caltha super wieści.
Ibuprofen próbowałaś czy tylko paracetamol?
A co Cię dopadło- są inne objawy?

U nas ząbki wyszly dwie na dole jedynki standardowo i dwa kły u góry bez jedynek strasznie smiesznie wygląda jak się śmieje z tymi trójkami u góry :D @Jetkaa trzymam mocno kciuki, powodzenia! :)

Piją chętnie wasze dzieciaczki wodę? Moja za nic nie chce. Ile razy dziennie karmicie piersią? Ja na żądanie. Z reguły nad ranem o 4.00, potem ok. 8.00, i wieczorem ze 2 razy. Boję się, że może dostawać za mało płynów... Jak to jest u was?
Nam dwie dolne jedynki wyszły z końcem października... Czekamy na kolejne ;)

reklama
Do góry