Hej
My zaczniemy rozszerzanie diety po 4miesiącu bo malutka jest tylko na mm i ja nie wnikam kto jak i kiedy to bedzie robić bo każda z nas chce dla swojego dziecka jak najlepiej i umyślnie krzywdy nie zrobi. Wogole to od ok 2tygodni Oliwka jadła tylko rano pierś i byłam zadowolona że chociaż tyle aż tu w poniedziałek wybrałam się do okulisty i stwierdziła u mnie znaczne pogorszenie wzroku dostałam zastrzyki tabletki i czekam na badania
musiałam małą odstawić od piersi i tak mi z tym ciężko
Moja też odstawia cyrki przy jedzeniu najladniej je nad ranem a w dzień tragedia chyba taki okres u naszych maluszkow.
A z tym ciumkaniem paluszkow to widzę u was tak samo mała w nocy nie płacze tylko ciągnie palce tak głośno ze mnie budzi. Już kupiłam gryzaki daje jej do rączki i sobie ciumka a ile sie przy tym nagada hehe ubaw mamy niezły. Moja też lubi sobie pogadac pogaworzyc zaczyna też śmiać sie wglos.
A z ulewaniem jeszcze czasem problem jest, tyle dobrze ze nie dużo troszke po brodzie poleci.
Mamusie które karmią mm ile wasze maluszki zjadają za jednym razem? Bo moja zje 80ml-100ml i jej starcza nawet na 3h trochę mnie to dziwi ale rośnie chudzinka nie jest więc chyba jej starcza. Teraz o 19.30 zjadla 90ml po 21 zjadla 30ml i poszła spać i śpi do tej pory.