reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny :)
Śliczne macie te swoje maleństwa , nie mogę uwierzyć ze lada moment tez będę miała takiego szkraba obok siebie *.*
Wczoraj co mi się przytrafiło to byście się zesikaly ze śmiechu :) [emoji23][emoji23]
Wieczorem poszłam do toalety zrobić siusiu , podcierając się zobaczyłam plamę krwi , nie jakas duża ale taka na opuszek powiedzmy. Wołam M a on blady normalnie i do mnie jedziemy do szpitala .. mówię poczekaj zobaczę co się dzieje .. podcieram a tam dalej krew ... już się trochę wystraszyłam ale intuicja nie zawiodła i coś mnie tknęło żeby zobaczyć skąd to leci [emoji23] wzielam lusterko , 15 min szukałam gdzie to jak to skąd to... okazało się ze się zacielam przy goleniu .... mina mojego M bezcenna [emoji28]

reklama
Czesc dziewczyny :)
Macie sliczne bobaski :) cud miod :) tylko do calowania hehe :)
Trzymam kciuki za wizyty :) dajcie znac co i jak :)
Moj syn w przedszkolu ja pije kawke ale kolejny dzien nie mam sil na cokolwiek :( a pasowalo by mi już ogarnac tak porzadnie dom zeby pozniej sie nie stresować..
Mi zostalo 7dni :) mama sie smieje ze jak bym urodzila 2 dni później to w jej imieniny :) ciekawe w co trafie :) zielone światki 20, 24imieniny mamy, 26dzien matki :) wewentualnie 30Boze Cialo hehehe :)

Jetkaa mi zostalo 9 i tez ciekawe w co trafie, jeszcze obstawiam 1 czerwca[emoji23] choc wolalabym nie po terminie rodzic. Dzis mam wizyte-trzymajcie kciuki moze cos sie dowiem dobrego.
My z Zuza siedzimy na hustawce i jemy sernik.
Pozdrowienia

Ja też już sił nie mam a synek w domu bo do żłobka daleko ;) jeszcze ja usnęłam koło 2giej a synek wstał o 6 [emoji18], już marzę o drzemce [emoji23]
Ile ma Twoj synek? Ja jak pomysle ze moj syn spi cala noc i daje mi pospac jak widzi ze spie szanuje to i zajmie sie soba a niedlugo pobudka z zegarkiem w reku co pare godz to az ciezko sie mi sie bedzie przestawic :) dobrze ze chodzi do przedszkola bo w razie czego bede mogla odespac za ten czas :)

Dzień dobry [emoji3]

Ja też pije kawkę. Nawet dzisiaj udało mi się wyspać [emoji3]

@sredec1982 śliczny synuś [emoji8] Niech się zdrowo chowa ! [emoji847] Włosy ma ... mega!!!

@Gosika88 gratuluje jeszcze raz Kochana! Śpioszek jak się patrzy, kochany jest! Również niech się zdrowo chowa małe śliczności [emoji8][emoji5]

@Angela3aa ale przeboje miałaś [emoji23] Domyślam się, że Twój Pan to zawał miał prawie na miejscu? [emoji23][emoji39]

@Jetkaa ja już nawet nie obstawiam Znudziło mi się - wyjdzie kiedy ma wyjść [emoji14] Moja mama bardziej mi wróży dzień matki, a ja stwierdziłam, że korzystam z ostatnich tygodni z D. - jutro idziemy do kina, na kolacje itd. [emoji16] Apka pokazuje 8 dni do końca - We’ll see [emoji14]

@aNusia90 daj znać po wizycie jak to u Ciebie wygląda.

Miłego poniedziałku dziewczyny! [emoji846]

Jetkaa ma dokładnie 2 latka
received_2175060219188835.jpeg
i do niedawna spał całą noc od 20 do 8 rano, ale zmieniliśmy mu łóżko na doroslejsze i sam może wychodzić więc mamy pobudki zazwyczaj koło 6-7

Załączniki

• received_2175060219188835.jpeg
    received_2175060219188835.jpeg
    54,6 KB · Wyświetleń: 569
Hej dziewczyny :)
Śliczne macie te swoje maleństwa , nie mogę uwierzyć ze lada moment tez będę miała takiego szkraba obok siebie *.*
Wczoraj co mi się przytrafiło to byście się zesikaly ze śmiechu :) [emoji23][emoji23]
Wieczorem poszłam do toalety zrobić siusiu , podcierając się zobaczyłam plamę krwi , nie jakas duża ale taka na opuszek powiedzmy. Wołam M a on blady normalnie i do mnie jedziemy do szpitala .. mówię poczekaj zobaczę co się dzieje .. podcieram a tam dalej krew ... już się trochę wystraszyłam ale intuicja nie zawiodła i coś mnie tknęło żeby zobaczyć skąd to leci [emoji23] wzielam lusterko , 15 min szukałam gdzie to jak to skąd to... okazało się ze się zacielam przy goleniu .... mina mojego M bezcenna [emoji28]
Haha:) też tak mialam;)) i właśnie będąc w ciąży;)

reklama
Mb91 to może jednak szybciej to nastąpi. Życzę Ci tego.
Angela3aa nie rób takich akcji bo kolejnym razem mąż Ci powie nie to napewno nie jeszcze idź spać ;-)
Kamilaasami przez drobny do Ciebie synuś tylko dlaczego tak smutne dzióbki macie.
Gosika88 serdec1982 śliczności.

Właśnie koleżanka dzwoniła ta co miała CC i wychodzą dzisiaj więc już dochodzi do siebie ale mówi że co chwilę coś się dzieje na porodówce, właśnie w tej chwili też ktoś rodzi. Urodzaj majówek.[emoji2]

Do góry